TABUNG

28 December 2012

: Tamat Semester Tiga :

Assalamualaikum..


Hohoho. Rasa macam lama gila tak update blog. Otak pon macam dah beku je. Nak taip apa ni? Ayoyo. Dah kenapa dengan fana ni? -.-

U'olls ! I'olls dah habis semester tiga. Phewwitt ! Macam tak percaya. Rasa macam baru je masuk UiTM, Seri Iskandar ni. Rasa macam baru je mendaftar. Gua dah senior beb! Kihkihkih. *berlagak*

So, masa mula-mula sangat selekeh. Sangat la rasa macam bebudak asrama yang skema tahap muka letak kat lutut tu ha. Sekarang, dah besar, dah old-timer (otai). Dushhh! Tak pasal-pasal tumbok diri sendiri sebab poyoss!

Semalam bersamaan dengan Khamis, 20.12.2012 tamatlah kelas, kuliah dan semuanya untuk semester tiga. Okay, sumpah masih tak percaya. Tapi, kena percaya jugak sebab final is around the corner beb! So, the final examination will start on 4 January 2012 dan akan berakhir pada 19 January 2012. Wish me luck! ^^

Jadi, kita kongsi sedikit kisah semalam. :)

Last class dengan Miss Haniza yang paling best dan sporting !!

Last Class dengan Puan Rohana. Kelas yang kedua dengan beliau sepanjang tiga sem.


Gambar Kelas untuk Sem Tiga. :)

Candid Time !

Candid bersama Prop yang disediakan oleh abang photographer.

Abang photographer yang muka macam Hazama. Sampai hati gelakkan aku pakai auto. :(


Dari kiri Tiqah, Basha, aku, Zida dan Aten

Bergambar dengan Basha. Hehehe. Mok's girlfriend. :)


Para Classmates !

Bersama mereka yang sangat happening !

Classmates, housemates !

Aku dan Baju Korporat. 

Cik Ijah sayangss. :)

Cik Ijah dan Tiqah. Me love both of them !
Setelah sama-sama harungi semester tiga yang boleh tahan mencabar, kitorang akan teruskan perjuangan di medan perang. Doakan kami ya! Harap semester ni boleh dapat DL lagi. Hohoho. Terima kasih kawan-kawan kerana sama-sama menyokong perjalanan sebagai pelajar di UiTM, Seri Iskandar ni. Terima kasih para hosmet sebab sama-sama berjaga malam untuk ulangkaji last minute.

Untuk bebudak degree yang lain yang turut bakal menduduki final exam, aku doakan korang dapat jawab dengan jayanya. Bersusah-susah dahulu, bersenang lenang kemudian. Haaaa, sesuka hati aku je nak tukar pepatah kan? Apa-apa pun good luck guys ! :)


nfcs

1 comment:

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...