TABUNG

28 February 2012

:: Please Use Proper Word ! ::

Assalamualaikum..


Selasa , 28 Februari 2012.

Dear Diary,



Hari ni aku terpikir kenapa aku guna AKU sebagai kata ganti nama diri untuk aku menulis blog. Nampak macam tak proper kan? Nampak macam agak kurang ajar kan kalau makcik sedara aku baca, orang-orang yang lebih tua dari aku baca blog ni. Huh! =="


Bukan la aku sengaja guna AKU dalam menulis blog. Mula-mula aku start ber'blogging' tahun 2009 dulu memang aku dah start guna AKU. Sebab aku ingat blog aku ni aku nak buat sebagai DIARI macam diari buku yang main sorok-sorok supaya tak ada orang yang baca. Last-last bila ada jugak orang yang jumpa terus menyorok satu hari dalam bilik sebab malu kisah cinta hari tu terbongkar. HAHA.


Diari ni lebih awam sebab ramai orang boleh baca. So, pada permulaannya aku tersilap sebab dah pilih AKU sebagai kata ganti diri. Tapi, boleh dikatakan tujuhpulohperatus manusia yang menulis diari awam ni menggunakan AKU sebagai kata ganti diri diorang. BUKAN AKU SAHAJA!


Aku harap sesiapa sahaja manusia yang baik hati tak kira la pakcik, makcik, kakak, bakal kakak ipar ke yang baca blog aku ni, aku susun sepuloh jari mintak ampun jika terasa dengan kekasaran bahasa ganti nama tu. Bukan berniat nak biadab tapi ni mungkin cara penulisan aku. Cara aku tulis kisah hidup dan pengalaman diri aku.


Aku harap korang yang baca blog ni dapat manfaat dari apa yang aku kongsikan. Bukan meneliti dan mengkaji kesilapan yang aku buat. Aku mintak maaf kalau ada yang tersinggung atau terasa. Mungkin aku akan kekalkan dengan cara aku dan tak mungkin aku ubah sebab ni diari aku yang aku selesa dengan cara sebegini.


Setakat ni aku rasa belum ada caci maki hamun yang aku dah buat hingga melukakan hati orang. I hope so. So, jika ada diminta tegur. Tak kira dengan cara apa. Melalui e-mail pon boleh. Kalau ada apa-apa boleh e-mail aku dekat : nurfarhanasaat@gmail.com.






atau 








p/s : Bangga bila ada yang menegur. "Eh, u ni blogger kan? Yang ada online shop tu kan? Ape tu? Muralizem? Muralisma?" Hahaha. Tak kisah macam mana pon korang sebut asalkan korang kenal aku. Thank you ! Terharuuuu. :)

22 February 2012

:: Selesai Semester Satu :) ::

Assalamualaikum..


Alhamdulillah. Hari ni keputusan peperiksaan akhir UiTM keluar. Keputusan aku biasa-biasa je. Tak tersenarai untuk dekan pun. Tapi still 3.00 above. Alhamdulillah. :)



So, sebagai penutup aku nak kongsi pengalaman semasa semester satu berlangsung. Aku start masuk UiTM pada bulan Mei 2011. Mula mendaftar di UiTM Seri Iskandar Perak dan berjumpa dengan kawan-kawan yang aku kenal di Facebook iaitu Fathin dan Cik Ijah.


Sampai sana kebetulan aku dapat Kolej Kekwa sekali dengan kawan aku yang bernama Mira, Ain, Fathin. Mereka sekarang housemate aku di rumah sewa. Minggu Destini Siswa berlangsung dengan sangat baik. Dan sepanjang duduk kolej memang tak selesa sebab almari baju kecik, katil bertingkat, bilik bertingkat, bilik kecik. Memang sangat tak selesa. So, kitorg berempat ambik keputusan untuk sewa rumah yang terletak belakang UiTM.


Sepanjang beberapa bulan duduk kat umah sewa. Macam-macam yang berlaku. Ada litar pintas la sampai kitorang berkali-kali kena sambar. Tertama periuk nasi, plug mesin basuh dan plug-plug yang bersekutu. Sampai menggigil badan disambar dek elektrik. Hahaha. Tapi, pakcik umah sewa terus cari orang untuk baiki. Trauma jugak mula-mula.




Rumah yang agak selesa dan besar. Lengkap dengan peralatan. Tiga bilik tidur, dua bilik mandi. Dekat sangat nk tunggu bas UiTM. So, semuanya berjalan lancar mula-mula.


Kelas pulak semua best-best. Dalam kelas ada empat kelompok. Satu kelompok utara, kelantan, KL dan Sabah, S'wak. Memang kecoh. Macam-macam ragam. Dan yang paling best, semuanya perempuan.



So, sepanjang kitorang satu kelas, semuanya berjalan lancar. Harap dapat kelas yang sama dengan korang lagi untuk semester 2. Harap jugak kita dapat buat yang terbaik untuk sem 2 kan kawan-kawan. :)


Alhamdulillah, tamat sudah semester satu. InsyaAllah akan lebih gigih untuk semester 2. Doakan ye!


Klik LIKE kalau suka entry ni !

21 February 2012

:: Nak Jadi Macam Mereka ! ::

Assalamualaikum..


Terima kasih ye sudi baca blog aku. Mengikut statistik yang dekat blog aku ni, sehari seramai 120 pelawat yang melawat ke blog aku ni. Alhamdulillah. Berjaya jugak aku tarik pembaca. Harap korang suka dengan entry-entry aku yang sebelum ni. Banyak benda yang aku kongsi sebenarnya, bukan menunjuk ye kawan-kawan.


Ok, untuk entry kali ni, aku nak kongsi pasal ONLINE SHOP yang famous amos meletup kebabom kat internet. Fine! Aku terpaksa akur yang online shop aku masih lagi bertatih. Masih banyak yang perlu aku belajar dan aku harap aku akan jadi macam mereka. InsyaAllah. ^_^


First, CALA QISYA ! 


Korang kenal tak atau korang pernah dengar tak nama yang awesome and power tu?? Aku pasti ramai yang kenal nama ni. Cala Qisya dikendalikan oleh adik-beradik FARAH yang comel-comel tu. The one who gila sangat dengan Running Man is FARAH KHAIRUDDIN. Mereka yang selalu design baju yang sangat awesome! Aku akan dapatkan sehelai one day. Tengah tak ada duit nih. Hikhikhik. Btw, mereka jugak pernah keluar dalam rancangan Safiyya kat TV9 taw pasal Reflection kat Blackbox , Solaris Mont Kiara baru-baru ni. Sebelum tu, jom aku tunjuk sikit design-design mereka.










Nampak tak gambar kat atas ni? Mereka la FARAH! The siblings. HAHA. Mereka ni bukan aje kreatif tapi pandai berniaga pulak tu. Sekarang ni mereka dah ada satu lagi 'kedai' khas jual kasut sahaja. Nak tengok ? Jemput la LIKE CALA MAN. Jom aku bagi tengok sebijik kasut yang Awesome from Cala Shoes!


Cantek kan beb ? Harga sepasang kasut around RM 70 hingga RM 79 sahaja. Murah kan? Termasuk postage kottttt. Pergh ! Aku yang dok tengok kasut-kasut tu da macam nak ternganga mulut tak boleh nak tutup sebab comel sangat kasut tu. Uuuaarrrggggh! Ape lagi? Jangan tunggu lagi. Pegi shopping sekarang jugak dengan CALA QISYA ok?


Second , PASTELINA !




Yang kedua ni aku pasti jugak ramai yang tahu. Pastelina yang diasaskan oleh SHEA RASOL dan YANIE 
memang online shop yang sangat SUPERB ! Kalau korang tengok koleksi-koleksi pakaian mereka ni memang korang akan terus meloncat-loncat atas katil kayu korang tu. Sebab korang mesti nak dapatkan satu. Betol tak?


Persamaan kedua-dua online shop ni ialah mereka banyak menggunakan kain chiffon yang menjadi trend fesyen untuk tahun 2012 ni. Menurut pakar fesyen la, tahun 2011 dan 2012 merupakan tahun yang paling sesuai menggunakan kain chiffon untuk pakaian dan warna-warna pastel sebagai warna utama. ^_^


Malas nak cerita panjang, jom kita tengok koleksi-koleksi pakaian yang dijual di PASTELINA ! Oh, sebelum tu, jom aku perkenalkan Shea Rasol dan Yanie Adnan yang gojes tu.



Dan antara koleksi dari Pastelina.







Setakat ni aku tunjuk dua online shop je dulu. Aku memang adore gila dengan mereka ni sebab mereka masih muda dan berbakat. Mereka punya rekaan pulak sesuai untuk golongan muslimah macam aku ni. So, aku sangat la suka dengan rekaan mereka yang super AWESOME tu.


Aku memang ada impian nak bukak butik satu hari nanti sebab aku suka reka baju. Aku suka reka tapi aku ni tak reti menjahit dan aku rasa aku belum bersedia kot untuk ceburi bidang ni. Sebab tu aku cuma buat bisnes kecik-kecik je sekarang ni. And, aku jugak ada tolong buat design baju untuk kawan-kawan. Siki-sikit tu boleh la. HUHU


So, korang yang berminat nak jadi macam diorang ni aku sediakan satu tips yang sangat berguna. Tip ni akan memberikan korang motivasi supaya korang tak terlalu merendah diri macam aku ni. Eceh !


Tanam impian, dari impian akan membakar semangat dan seterusnya akan menjadi kenyataan. Yakin pada diri sendiri dan kuatkan semangat serta bersedia dari segi mental dan jugak fizikal. Hope korang enjoy baca entry ni. Selamat malam ! :)


Klik LIKE kalau suka entry ni !

:: Di Sebalik Tabir "Girls' Picnic Day + Photoshoot" ::

Assalamualaikum..

Korang ada kawan sejati atau kita panggil SAHABAT? Mesti ada kan. Cuma susah nak cari je. Hm, macam aku, mungkin aku dah jumpa SAHABAT. Sebelum ni aku ramai kawan cuma SAHABAT memang tak ada. Tapi, sekarang sejak dah belajar kat U, kawan-kawan sekolah la SAHABAT aku.


Bukan ape, aku dah jumpa ramai sangat kawan kat U yang aku rasa mereka ni tak sehebat kawan-kawan aku sejak sekolah. Korang setuju kan? Aku tak sebahagia ni kalau kat U. Aku tak jumpa kawan yang sanggup susah senang dengan aku. So, pandai-pandai pikir la kan?


Sabtu lepas, sebelum pukul 6 pagi aku dah bangon tidur. Tanpa dikejutkan oleh jam loceng pon. So, bangon pagi-pagi, terus siap, mekap-mekap sikit pastu ape lagi. Keluar umah tepat jam 7 pagi untuk berkelah bersama SAHABAT !


Lokasi perkelahan ialah di Taman Botani Perdana, KL yang terletak bersebelahan Muzium Negara, Masjid Negara dan banyak lagi la negara. Eceh ! Mula nak melalut la tu. Ok, kami pegi sana dengan kereta yang dipandu Eka. Nak tengok Eka?



Comel kan Eka? Haaaa, Kitorang kenal sejak sekolah rendah lagi. Lama kan hubungan kitorang? Kitorang pernah satu kelas masa sekolah rendah dulu. Sampai sekolah menengah masih satu kelas. Love ue NURUL EKA NABILA MOHD SAAD! 



Seorang lagi sahabat aku yang join this event ialah SITI NURZAIMAH ZAINAL ABIDIN. Bakal mengikuti pengajian Ijazah Sarjana Muda Seni Teater di UiTM pada 25 Februari ni. Kitorang panggil dia short sebab die memang pendek. Tak caye ? Jom tengok!



Sahabat yang ketiga pulak cik nona manis SITI NOORAMINAH OTHMAN. Sedang mengikuti pengajian Ijazah Sarjana Muda Komunikasi Massa di USM. Cantek orangnya dan pandai main gitar. Kitorang kenal sejak sekolah rendah jugak sama macam Short dan Eka. Nak tengok orangnye? Ni haaa.



Last but not least is AQILA FATIN ISMAIL AFFENDEE. Kawan yang aku jumpa masa kerja sementara kat Nielsen Company tahun lepas sementara tunggu keputusan STPM. Sangat manis orangnya dan mempunyai minat yang sama dengan aku. Tu yang buat aku suka berkawan dengan Qila. Ni ha orangnya.



Di Sebalik Tabir "Girls' Picnic Day + Photoshoot" ni aku buat khas untuk korang semua yang dah tengok gambar-gambar happening ni dekat facebook. Ramai yang puji dan LIKE gambar-gambar tu. Terima kasih bebanyak. Imaginasi aku agak tinggi. Tapi, semua ni berhasil atas bantuan mereka jugak. Aku ada jugak buat pemerhatian dekat blog-blog photographer terkemuka tentang prop-prop yang diorang guna. And dapatlah hasil yang Awesome tu. ^_^



The Making of........













 Our Photographer !










Semua gambar-gambar di atas merupakan gambar-gambar yang diambil senyap-senyap masa kitorang semua tengah sibuk nak bergambar. Macam-macam aksi. Aksi photographer pun sempat kitorang tangkap. Memang satu kenangan yang sangat bahagia. Walaupun cuaca hujan tapi kitorang tetap bersemangat. Mungkin sebab KAWAN or SAHABAT ! :)


Apa-apa pun aku harap hubungan kita akan kekal sampai bila-bila. Korang kawan terbaik yang aku pernah ada. Sebab tu aku rasa lagu SAHABAT nyanyian Najwa Latif sangat terkesan dalam hati aku melambangkan korang semua.


Harap korang enjoy tengok gambar-gambar disebalik tabir ni. Kalau korang nak tengok gambar-gambar yang AWESOME jangan lupa pegi tengok dekat album I Girls' Picnic Day I dekat facebook aku taw! Jangan lupa tekan LIKE jugak !


Thank you sebab baca! Good Night people! ^_^


Klik LIKE kalau suka entry ni !

16 February 2012

:: Oh, Lee Kwang Soo ! ::

Assalamualaikum..


Woi! Ni kes gila woi! Aku sekarang ni tak habis-habis buat senaman mulut. Gelak tak habis-habis sebab dok layan Running Man yang pemes dari KOREA tu. Actually, game show ni aku dah taw lama dah sebab banyak sangat orang yang dok update kat blog, kat facebook bagai. Tapi, aku buat bodoh je sebab aku bukan kaki KOREA.


Memang aku layan cerita-cerita Korea ni tapi aku tak la segila mereka-mereka tuh. Yang terlalu obses tu kan? Tapi, nasib aku dapat budak yang gila Korea sebagai roommate. Aku terpaksa layan sama. Si Fathin yang terlalu gila dengan cerita-cerita Korea punya pasal. Dia dah bagi aku episod-episod Running Man yang dia ada. So, aku pun copy la untuk bekalan cuti sem ni kan.


Sepanjang cuti sem ni memang aku, kakak aku, dengan adik-adik aku sekali dok layan Running Man sampai nangis-nangis. Bukan nangis sebab sedih tapi sebab tergelak. Memang nampak kelucuan dan kebodohan diorang ni. Peserta-peserta dia terdiri daripada pelakon, penyanyi, pengacara dan pelawak jugak. So, cara diorang bercakap, reaksi muka diorang sumpah buat aku tergelak sampai terguling-guling!


Haish! Yang paling aku adore sekali si LEE KWANG SOO ni lah. Tak kenal ? Ni ha mamat yang memeriahkan Running Man, aku rasa kalau dia tak de memang boring la Running Man kot.


Kwang Soo ni pelakon dan jugak model. Dia yang paling tinggi sekali dalam Running Man. Tinggi dia 190 cm. Memang tinggi la. So, bila ada game yang memerlukan ketinggian memang dia la yang paling beruntung sekali.


Yang kat sebelah Kwang Soo tu Joong Ki. Diorang ni sebaya. Apa-apa pun Joong Ki lagi comel. Dia yang paling tak banyak cakap, yang paling alert and yang paling bijak. Sweet sangat si Joong Ki ni. ^_^



Ha, ni lah dia team Running Man. Dari kiri : Jae Suk (host dan pelawak, Joong Ki (pelakon dan host), Suk Jin (host), Ji Hyo (pelakon), Jong Kook (penyanyi), Gary (penyanyi rap), Haha (pelakon dan pelawak) and Kwang Soo. Gary and Ji Hyo merupakan Monday Couple dalam Running Man tapi sekarang dah tak dah sebab Ji Hyo dah ada pakwe. Huhuhu. Pity you Gary! Sparta Kook (Jong Kook) merupakan manusia yang paling kuat. He is the muscle man. Hahaha. Bila die kejar orang memang tak ada yang akan terlepas. Cuak beb!


Kenapa aku selalu tergelak tengok Kwang Soo? Sebabnye dia tu suka buat reaksi muka yang lucu. Tak tahan aku tengok dia. Dia yang selalu kena marah, dia la selalu buat silap, dia la yang selalu blur dengan mulut ternganga, dia jugak yang selalu tak dipedulikan. Tapi, dia comel ok!


No wonder la ramai gila peminat Running Man. Memang gempak habis show tu. Aku dah tengok setakat ni baru sampai episod 55. Tapi, aku rasa macam diorang ni dekat kat hati aku. Sebab bila tengok Running Man, hilang semua masalah.


And baru-baru ni dekat facebook Running Man ada bagitaw yang diorang akan rakam kat sini. Wah! Aku sure ramai gila yang akan tunggu team Running Man kat KLIA nanti. Aku rasa paling ramai peminat Running Man adalah dari Malaysia. Betol tak?


Korang yang belum tengok aku syorkan korang tengok sebab korang akan tergelak habis! Macam-macam gelagat. Artis-artis jemputan diorang pon boleh tahan. Kebanyakan dari kumpulan-kumpulan K-POP yang pemes-pemes tuh macam Super Junior, SNSD, CN Blue, banyak lah.


Korang jangan lupa tengok taw! Aku bagi 9 bintang untuk Running Man. Muahahaha. Pegi la download dekat laman web KSHOWNOW . :)


Klik LIKE kalau suka entry ni. :)

13 February 2012

Jom Borong di Kenanga Wholesale City (KWC)

Assalamualaikum..


Korang yang baca entry ni merupakan manusia paling comel dalam dunia ni. Eceh! Mesti tengah senyum sorang-sorang tu. Hihihi. Senyum tu bagus jugak, happy lagi bagus sebab dapat mengalirkan hormon gembira dalam tubuh kita. :)


Hari ni nak kongsi pasal satu tempat yang awesome untuk korang beli barang murah dan khas untuk peniaga-peniaga online mahupun pasar malam. Korang kena pegi tempat yang awesome ni taw. Korang takkan menyesal pegi sini sebab korang akan terloncat-loncat sambil jerit hooooorayyyyy! Sebab ape? Sebab kedai-kedai kat sini jual barang-barang yang awesome dengan harga borong!


Korang kena pegi sini bila office korang nak buat dinner, tak tahu kat mana nak cari baju dinner, bila sedara atau kawan-kawan korang dapat baby baru, banyakkkk baju baby jual kat sini, bila kawan korang punya birthday dah nak dekat, bila boyfriend korang punya birthday akan datang, and yang paling best korang kena pegi bila korang baru lepas dapat gaji. Sakan kauuuu.


Hari tu fana pegi Kenanga Wholesale City (KWC). Pastu bila sampai sana mata terus jadi rambang semacam. Dok bling-bling sakan la kan. Tengok dompet macam tak cukup je duit nak shopping semua tu. Hahaha. Jalan punya jalan dari tingkat satu sampai tingat paling atas, pergh! Memang tak boleh tahan beb. Serius. Tempat yang awesome tu buat kepala aku macam nak dihantuk-hantuk dekat eskalator tu. $_$


Nampak tak Floor Directory kat atas ni? Ni boleh jadi guide untuk korang kalau nak shopping kat sini sebab ia akan memudahkan korang mencari barang berdasarkan kategori yang telah dikelaskan. So, tak payah la nak pening kepala naik turun sampai sepuluh kali kan? Mula-mula cari baju mak, pastu baju akak, pastu baju kakak ipar, pastu baju abah, baju atok, dan sewaktu dengannya.


Geram bila tengok kedai handbag. Macam-macam jenis handbag ada jual kat KWC ni. Yang paling best korang boleh tawar-menawar lagi. Beli tiga ke atas dapat harga borong. Daripada RM80 boleh dapat RM40 je. 50% lagi tawww! Fana memang ke KWC setiap kali nak beli handbag sebab fana tahu fana takkan pulang dengan tangan kosong. :)




Salah satu kedai pakaian yang menarik hati. Pergh ! Baju-baju dia kalau boleh nak ada semuanya. Baju-baju muslimah pun banyak dijual di KWC. Memang banyak la. Baju yang dijual pun sangat menepati citarasa fesyen yang tak sempat nak kejar ni. Kejap-kejap dah ada fesyen terbaru. Sabor je la. -.-






Ha, tu lah Kenanga Wholesale City (KWC). Kalau korang pegi Time Square tu, korang akan nampak bangunan putih yang bertulis KENANGA. Mula-mula korang akan ingat kilang amende kat tengah-tengah bandar ni?? Tapi, dalam dia berisi banyak sangat barang-barang yang perempuan nak ok! :)


So, ape tunggu lagi? Pegi la serbu Kenanga Wholesale City sekarang ! Jangan lupa bawak duit banyak-banyak taw! Hikhikhik. Untuk peniaga, disarankan sangat-sangat ambil stok kat sini sebab memang sangat murah. Beli tiga helai ke atas pun dah cukup untuk dapatkan harga borong.


Update : Dari Times Square boleh je jalan kaki ke KWC ni. Dekat je. Jalan kat tepi Penjara Pudu, Stesen LRT Hang Tuah, rumah pangsa Hang Tuah. Dia kat belakang tu je. :)



Boleh layari :

Alamat :
Kenanga Wholesale City Sdn. Bhd.
8-01, Kompleks Kenanga Wholesale City,
No.2, Jalan Gelugor,
55200 Kuala Lumpur.


Harga Parking : 
Kereta (Isnin - Jumaat)
3 Jam Pertama - RM 2.00

Kereta (Sabtu, Ahad, Cuti Am)
3 Jam Pertama - RM3.00

Motorsikal - RM1.00


xoxo,
nfcs

10 February 2012

:: Hari Ni ::

Assalamualaikum..


Salam Jumaat para blogger ! :)


Hari ni aku sorang-sorang kat umah. Just woke up from my messy bed. Korang yang tengah kerja tu kerja betol-betol. Jangan sibuk dok berfacebook sampai bos kat belakang pon tak perasan. hehehe.


Hari ni punya aktiviti mungkin akan jadi singkat untuk aku. Sebab hari Jumaat kan hari yang paling ringkas. Budak-budak sekolah balik awal. Teringat zaman sekolah dulu. ^_^


Jap lagi bermula aku punya explorace. Hahaha. Mula-mula sarapan dulu kott. Lepastu aku kena basuh baju. Siap-siap untuk pegi pejabat pos untuk pos tudung yang customer order, then, aku nak beli cempedak!! Yeayyyy ! Dari semalam aku teringin nak makan cempedak. Goreng sendiri lagi puas hati taw dari beli kat kedai-kedai tepi jalan tu. Indah bau dari rasa! Cetttt!



Esok pulak aku belom tahu lagi. Kalau korang nak tahu, just wait. Jeng, jeng, jeng. Mesti ada entry menarik. Ops! Tunggu aje k. Ape-ape pun harap hari ni apa yang korang rancang berjalan lancar. Macam tu jugak aku. :)



P/s : Kepada wahai lelaki muslim, jangan lupa date korang dengan masjid hari ni ok?

09 February 2012

:: Lama Kita Tak Macam Ni :) ::

Assalamualaikum..


Maaf, kali ni rasa macam banyak sangat nk kongsi kat sini. Tapi tak tahu la. Rasa macam speechless pon ade. hahaha. Aku pon tak taw apesal sebab memang sangat seronok and enjoy. Sebab dah lama tak spend time macam ni dengan keluarga tersayang. :)


Mungkin jugak ni entry bergambar. So, korang tengok la aksi-aksi yang menarik dari kami sekeluarga ok?

Tarikh : 6 Februari 2012
Tempat : Taman Botani Perdana a.k.a Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur
Tema : Berkelah sambil beriang-ria (eceh!)

Dah ready untuk berkelah. Yeeehhuuu. Tak kesabaran nih.

 Ni SuperMak kite. :)

Dari kiri : Kakak sulung, abah, Amad, Mummy !

Tetiba abah dengan mummy nak imbau kenangan di Taman Tasik Perdana. Ekekekek

 Dua beradik yang beza setahun je. Amad ialah yang bongsu and the only boyy ! :)


Ok. serius memang happy sangat dapat berkelah dengan family walaupon cuma kat Taman Tasik Perdana yang sebelah umah je tu. Hahaha. Tapi, ni merupakan masa yang sangat berharga ok. Thanks to them !! ^_^


Untuk korang yang tak puas tengok gambar, pegi la Facebook aku untuk tengok dengan lebih banyak ye.. Semuanya kat album SEBULAN 14 HARI ! 

Klik LIKE kalau suka entry ni. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...