TABUNG

09 February 2012

:: Lama Kita Tak Macam Ni :) ::

Assalamualaikum..


Maaf, kali ni rasa macam banyak sangat nk kongsi kat sini. Tapi tak tahu la. Rasa macam speechless pon ade. hahaha. Aku pon tak taw apesal sebab memang sangat seronok and enjoy. Sebab dah lama tak spend time macam ni dengan keluarga tersayang. :)


Mungkin jugak ni entry bergambar. So, korang tengok la aksi-aksi yang menarik dari kami sekeluarga ok?

Tarikh : 6 Februari 2012
Tempat : Taman Botani Perdana a.k.a Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur
Tema : Berkelah sambil beriang-ria (eceh!)

Dah ready untuk berkelah. Yeeehhuuu. Tak kesabaran nih.

 Ni SuperMak kite. :)

Dari kiri : Kakak sulung, abah, Amad, Mummy !

Tetiba abah dengan mummy nak imbau kenangan di Taman Tasik Perdana. Ekekekek

 Dua beradik yang beza setahun je. Amad ialah yang bongsu and the only boyy ! :)


Ok. serius memang happy sangat dapat berkelah dengan family walaupon cuma kat Taman Tasik Perdana yang sebelah umah je tu. Hahaha. Tapi, ni merupakan masa yang sangat berharga ok. Thanks to them !! ^_^


Untuk korang yang tak puas tengok gambar, pegi la Facebook aku untuk tengok dengan lebih banyak ye.. Semuanya kat album SEBULAN 14 HARI ! 

Klik LIKE kalau suka entry ni. :)

No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...