TABUNG

09 February 2012

:: BE MINE by Tasha Manshahar ::

Assalamualaikum..

Memandangkan sekarang ni musim TASHA MANSHAHAR so, aku pun turut terminat minah ni. Best sangat. Beliau pun merupakan artis Youtube macam Najwa Latif, Ainan Tasneem dan YUNA!! So, aku harap beliau akan jadi terkenal dan berjaya dalam bidang nyanyian. Orangnye pon lawa dan manis gitu. 

Tapi, aku terkesima tengok si gitaris tuh. Muka beliau sebijik kot dengan muka IMAN ZAINI! HAHA. Iman, jangan marah ye. Tapi, bak kata Eqin, Iman tak reti main gitar. So, sah-sah tu bukan Iman. Baru nak tumpang glamour. Kihkihkih.

Apa-apa pon jom layan lagu BE MINE yang buat aku terpikat ni. Lagu dia sumpah sweet walaupon tak ada kena mengena langsung dengan love story aku. :)

Mamat sebelah tu la yg macam Iman :)


BE MINE
Lirik : Tasha Manshahar
Lagu : Tasha Manshahar


Bermula di Facebook
U IM I dulu tak tahu malu
I malas nak layan
So I buat tak tahu

You terus cuba dan mencuba
Sehingga I jatuh cinta
Gatalnya diri U
Membuat I terjatuh

Bila kita dah start mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang-panjang
Makan dan tengok wayang

Sikit-sikit je I merajuk
U selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
I cuma test U saja

Let me tell U that I love U
And I never wanna wrong U
Take my hand baby
Come go through with me

Let me tell U that I miss U
And I never wanna lose U
U're my heart baby
My life is incomplete without U

Dalam pada I gembira
Sometimes I feel so sad juga
Cause U dah berpunya
But I always want U to be mine forever
Please be mine forever. :)


#Korang boleh visit blog beliau di SINI


Klik LIKE kalau suka entry ni. ^_^

2 comments:

  1. btol2. sebijik mcm iman. time first tgk dulu pon igt kan dye. rupe2nye tk, ahaha. femes lah dye nnt sebab muke dh nk same. :D

    ReplyDelete
  2. @nur aliah :
    HAHAHA. famous nnt makin perasan la die..

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...