TABUNG

03 February 2012

Tutorial Qaleesya Plain Bawal 2

Assalamualaikum..

Ni untuk tutorial bawal cara aku yang kedua. Yang pertama korang dah tengok belum ? Kalau belum klik SINI. Ok, yang ni aku dapat inspirasi dari Dian Pelangi. Nampak macam tak lengkap tapi sebenarnya memang style dia macam ni. Ok, teruskan membaca ye. :)


Step 1 :
Basic pakai tudung bawal.


Step 2 :
Pinkan yang sebelah kanan ke telinga belah kiri. Ikot keselesaan masing-masing. Lepastu, belah kiri yang masih belum buat ape-ape tu masukkan kat bawah tudung tu. Kat bahu belah kanan.


Nampak tak hasilnya ? Senang dan sangat simple. Korang boleh terus beli bawal sekarang dekat MURALYSM SHOP dan cuba tutorial ni taw.


SELAMAT MENCUBA ! ^_^

8 comments:

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...