TABUNG

28 August 2013

: Nom Nom Media Charity Screening - The Mortal Instrument : City of Bones :

Asslamualaikum..


Har Sabtu lepas, 24 Ogos 2013 dengan penuh semangat kebajikan ni aku dan rakan bloggers yang lain dapat special invitation untuk special charity screening yang dianjurkan oleh HOPE Worldwide Malaysia dengan kerjasama Nom Nom Media dan Churp2 ! Yeayyy!




Sambil menonton sambil melakukan kebajikan la kot. So, movie yang dipertontonkan ialah The Mortal Instrument : City of Bones. Cerita yang membawa imaginasi kita ke satu tahap yang lebih tinggi. Mungkin juga kena luaskan pengetahuan mengenai banyak perkara ghaib yang wujud dalam dunia ni.


Cerita yang best dibantu dengan pelakon yang cantik dan kacak belaka. Latar cerita pada mulanya agak berat sebab mungkin imaginasi aku belum tinggi tahap itu. Tapi, lambat-laun dapat jugak aku catch up cerita tu. Yang bestnya diselitkan babak-babak romantik juga.


Unsur syaitan dan makhluk halus juga ada dalam cerita ni. Yang paling banyak ialah syaitan la sebab syaitan menjelma dalam pelbagai bentuk termasuk la anjing, si tukang tilik dan banyak lagi.


Yang paling sedih bila unsur kekeluargaan juga dipertontonkan. Sedih bila Clary dan Jonathan yang sudah mula mencintai satu sama lain terpaksa terima hakikat bahawa diorang sebenarnya adik beradik ! Oh tidakkkkkk! Mesti tak boleh terima kan? Huhu


Okay, untuk itu, aku nak ucap bebanyak terima kasih dekat ChurpChurp sebab bagi tiket free ni. Satu hall penuh dengan Churpers ! Yeayyy!


Antara Churpers yang hadir.




Itu saja. Terima kasih yang tak terhingga sekali lagi kepada ChurpChurp sebab sudi invite kitorang ! :)


nfcs

1 comment:

  1. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...