TABUNG

08 July 2014

CPUV BULAN JULAI DARIPADA NUFFNANG !

Assalamualaikumm..


Masih belum terlambat untuk fana ucapkan Selamat Berpuasa kat semua pembaca blog fana. :) Maaf sebab fana lama sangat tinggal blog untuk fokuskan kepada persiapan terakhir bagi menamatkan perjalanan fana sebagai seorang pelajar degree. Doakan semuanya dipermudahkan ye.

Hari ni sementara menunggu waktu berbuka, sempat fana tinjau Nuffnang sekejap. Lama sangat tak bukak. Tapi, Alhamdulillah, Nuffnang masih baik hati bagi fana rewards tau. Nak nagis je rasa. So, untuk bulan Julai ni fana dapat 3 CPUV yang best pulak tu.

Yang bulan Jun punya pun ada. Alhamdulillah. Makin bertambah earnings fana. Mana tahu boleh buat duit raya kan? Hehehe. Korang pun mesti rezeki bulan Ramadhan melimpah-limpah kan? Jangan lupa ucap Alhamdulillah ye.


Okay, kalau korang baik hati nak bersedekah boleh la pegi klik mana-mana iklan yang ada dalam blog fana ni. Gittewww! Hahaha. Sedekah la tu kan? Eh, alamak! Dah pukul berapa dah ni. Fana kena tolong mak siah siapkan juadah berbuka kat dapur. Menu apa pulak ye hari ni? Korang berbuka apa? Selamat berbuka ! Jangan sampai kenyang sangat tau.


xoxo,
nfcs

6 comments:

  1. Yeahhhh. same la. bnyaknkan nuffnang bg cpuv..

    ReplyDelete
  2. orang cakap kalau bersedekah ni takle cakap, tapi ada jugak iklan nuff yang iday click2. Hihihihihi

    ReplyDelete
  3. @nor hidayah mohd nor
    Fana pun suka klik iklan nuff kat blog org tiap kali blogwalking. Hehehe

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...