TABUNG

29 September 2014

[VIDEO] Tutorial Wide Shawl Anggun by Fana

Assalamualaikumm..


Dah lama berjanji, namun tidak jua ku tepati. Maaf ye kawan-kawan, adik-adik, kakak-kakak yang mintak fana buat tutorial shawl. Rasanya dah nak dekat setahun tapi baru hari ni fana nak kongsi. Fana segan sebenarnya nak buat tutorial berbentuk video ni. Malu sangat. 

Video ni fana buat atas permintaan junior fana yang sedang belajar di UiTM Seri Iskandar (tempat jatuh lagi dikenang). Rindunya suasana di Seri Iskandar. Junior fana ni mintak tolong fana untuk buat tutorial pakai shawl lain dari yang lain. Maksudnya taknak yang biasa la kot sebab dah banyak kat youtube tu.



Fateha : "Kak fana, nak mintak tolong sesangat ni, buat tutorial pakai tudung boleh? Fateha kena buat presentation untuk Persuasive Speech."

Fana : "Alamak fateha, kak fana mana reti. Malu la. Nanti nak tayang dalam kelas ke? Siapa lecturer?"

Fateha : "A'ah, tayang dalam kelas. Takpe, buat tutorial bisu pun takpe. Lecturer dia Puan Mayang. Kak fana kenal tak?"

Fana : "Gila tak kenal? Tu lecturer kak fana dulu kot. Alahai, malunyaaa"



Tapi memikirkan si Fateha ni, fana buat jugak la. So, ni la hasil dia. Tutorial dia simple je sebenarnya sebab fana pun suka pakai gaya ni. Fana tak tahu la kalau tutorial ni terlalu simple dan tak membantu korang. Maaf ye. Hehehe


Satu lagi, nak mintak sorry sebab fana lajukan speed video ni sebab taknak korang bosan tengok fana terkebil-kebil cari kerongsang, terhegeh-hegeh nak tarik shawl. Hehehe. Selamat menonton !



Shawl : Glitter wide shawl






Actually, fana letak nama Anggun ni sebab gaya dia macam anggun-anggun gitu. Macam ayu je kan? Hehehe. Sorry la ter'over' pulak nak letak nama cenggitu. Jangan marah fana okay? Selamat mencuba dan jangan lupa untuk share ye.


**Share atas tujuan kebaikan sahaja



xoxo,
fana

No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...