TABUNG

23 April 2015

[Product Review] Noble Beauty Transgenic Serum

Assalamualaikumm...




Produk : Noble Beauty Transgenic Serum
Harga : RM 109 SM | RM 119 SS
KKM : 150401906K



Fana dan masalah kulit berminyak berpisah tiada. Setiap hari kalau bangun tidur memang muka berminyak gila sampai boleh buat goreng kuey teow la cerita dia. Bukan waktu bangun tidur je, waktu siang pun sama lagi-lagi bila pakai make up. Rasa tak selesa sangat sampai tangkap gambar pun nampak kilat haaaaa kauuuu muka.

Salah satu cara nak kurangkan masalah kulit muka berminyak, pakai la serum! Tapi serum yang boleh hilangkan kulit berminyak ni kena pandai pilih jugak tau. Takut nanti ada masalah minyak bertambah pulak. Selalunya kulit muka kalau berminyak mesti jerawat pun akan naik. No, no, no, tak suka jerawat. Nanti mesti tinggalkan parut kat muka.


Baru-baru ni fana diperkenalkan oleh kawan dengan serum transgenic yang mana kandungan dia merupakan bahan semulajadi yang terdiri daripada air, Ekstrak buah avocado, Ekstrak Teh Putih, Ekstrak bunga chamomilla, marine collagen, serta minyak daripada daun Melaleuca. Transgenic bermaksud pokok yang digabungkan 2 genetik daripada baka yang bagus.


Fungsi Transgenic Serum adalah membantu mencegah dan mengurangkan kesan jerawat. Selain itu, ia juga mampu menyerap minyak yang berlebihan untuk kulit yang lebih sihat dan cerah. Ia juga bertindak menganjalkan kulit agar ia kelihatan tegang dan licin.

14 Kebaikan Transgenic Serum

­čî╗Mengandungi Bahan Anti-Oksidan Dan Bahan Aktif Triterpenoids Yang Sangat Tinggi
­čî╣Mengurangkan Jerawat,Jeragat Dan Kulit Kusam
­čî╗Membantu Mengecutkan Jerawat Dlm Masa 24 Jam
­čî╣Membantu Merawat Kulit Rosak Akibat Sinar UVA & UVB
­čî╗Membantu Mengurangkan Garis-Garis Halus
­čî╣Membantu Kulit Kembali Tegang Akibat Penuaan
­čî╗Memberikan Kelembapan yg Maxima
­čî╣ Anti-Oksidan Yang Dapat Melindungi Kulit Dari Sinar UV,  Aircond Dan Asap Rokok.
­čî╗ Merangsang Pembentukan Kolagen Kulit Secara Semulajadi
­čî╣ Mencerahkan Kulit Tanpa Kesan Sampingan Dengan
Vitamin C & E Kulit Lebih Cerah Secara Semulajadi
­čî╗Membantu Menghilangkan Lingkaran Bawah Mata
­čî╣Mengurangkan Kedutan Di Kulit
­čî╗ Bertindak Sebagai Anti Bakteria Terutama Pada Jerawat
­čî╣ Pemakaian Secara Berterusan Akan Memperlihatkan Kesan Ketara
Kulit Wajah SEMAKIN MUDA & BERSERI-SERI
I
­čĺÜTransgenic Serum dihasilkan berbentuk gel cecair.
 ­čĺÜIanya pekat kerana tinggi dengan kadar ekstrak  tapi senang untuk serap kedalam kulit.
­čĺÜWaktu terbaik mengaplikasikannya adalah pada waktu malam, waktu kritikal pembentukan sel kulit yang baru.
­čĺÜ Ia boleh juga disapu pada waktu siang untuk meningkatkan kadar kelembapan.

Kandungan
­čî╝Shark Collagen
­čŹâTea Tree Oil
­čî╝Extract Buah-Buahan
­čŹâExtract Bunga
­čî╝Vitamin C & E
­čŹâGlycerin

Noble Beauty Transgenic Serum Testimoni




Dua minggu fana pakai serum ni tak ada kesan sangat, tapi apa yang best bila baru-baru ni fana pergi picnic dengan kawan-kawan dekat taman, memang panas terik sangat waktu tu. Balik rumah pulak muka panas gila. Mula-mula fana tuam dengan ais, tak jalan. Pastu baru teringat yang fana ada serum ni. Sebelum tidur tu fana sapu kat muka. Sejuk. Baru la boleh tidur dengan nyaman. Esok pagi bangun muka pun rasa fresh je. :)




Untuk korang yang mengalami masalah kulit muka terlalu kering atau terlalu berminyak, boleh cuba Noble Beauty Transgenic Serum ni sekurang-kurangnya dapat membantu menyeimbangkan kelembapan kulit muka korang tu. 

Oh, lagi satu korang patut cuba dan tak was-was gunakan Noble Beauty Transgenic Serum ni sebab produk ni dah pun didaftarkan di KKM dengan kod NOT150401906K. Jangan lupa dapatkan produk ni di pengedar-pengedar yang sah sahaja okay. Yang paling penting, produk ini disahkan HALAL serta boleh dibawa solat.








Maklumat lanjut boleh layari :




xoxo,
fana

No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...