TABUNG

18 October 2015

Malaika Oil Sesuai Untuk Bakal Pengantin

Assalamualaikummm...




Ramai bakal-bakal pengantin yang sibuk tercari-cari produk apa la nak bagi seri muka ni. Majlis dah tak lama, muka kusam lagi ni. Macam mana nak naikkan seri wajah untuk pengantin? Haaaaa, mesti ramai yang belum tahu ada produk best sesuai sangat untuk bakal-bakal pengantin ni. Sambil menghitung hari bahagia korang tu, apa lagi, cuba la produk ni, memang tak perlu labur duit banyak, lepastu nak guna pun senang sangat. Gituuuuu!

Siapa yang ada masalah kulit muka kusam dan tidak segar? Fana antara salah seorang manusia yang paling malas nak pakai skincare yang banyak sangat kat pasaran sekarang ni. Bukan apa, fana sendiri pun pening nak pilih mana satu yang paling berkesan. Lagi-lagi bila kita ada hari-hari penting yang bakal tiba, memang kena la cari produk untuk serikan wajah ni. Hewhewhew. Hari apa tu fana? Apa yang bakal tiba? jeng jeng jenggggg.





So, taraaaaaaaa! Ni la fana nak share dengan korang satu serum paling best yang fana pernah cuba, iaitu Malaika Oil. Dengar nama pun macam ala-ala islamik kan pastu dimiliki pulak oleh orang Melayu lagi la fana yakin nak menggunakan produk Malaika Oil ni. Disahkan oleh JAKIM dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Memang serum Malaika Facial Treatment Oil yang tengah meletup sekarang ni mampu buatkan kulit fana makin berseri-seri ni. Nak naikkan seri wajah untuk bakal pengantin? Pon boleh guna Malaika Oil ni. Hehehe



Serum Malaika Oil ni merupakan salah satu serum yang paling wangi fana pernah pakai. Bau lemon dia kuat sangat sampai bila pakai fana terasa fresh dia tu. Memang sangat fresh! Tesksturnya yang agak berminyak, bila gosok je kat muka, urut-urut rasa macam pergi buat facial kat spa. Nampak tak, kat rumah sendiri pun boleh wujudkan spa. Tak payah nak bayar mahal-mahal pergi spa kan?


Fana dah pakai serum Malaika Oil ni selama 3 minggu. Hasilnya sangat puas hati. Memang la masa pakai tu dia berminyak sangat, tapi lepas cuci muka, kulit rasa lembut je. Fana pakai hari-hari lepas fana balikdari kerja. Maklum la masa kita kerja, kulit muka kita mengeluarkan peluh dan minyak akibat daripada stress dan habuk-habuk asap kenderaan yang melekat kat muka. Sekarang ni musim jerebu pulak. Lagi la dahsyat kotornya.


Fana just nak share la sejak fana pakai (kebetulan sebelum pakai tu ada jerawat kat pipi kiri) jerawat makin mengecut. Alhamdulillah. Dah la tu, kalau rajin pakai memang hilang terus la parut jerawat tu kan sebab fana ni jenis yng jarang sangat nak naik jerawat kat muka, Tapi, bila dia dah naik, memang akan tinggalkan parut hitam la. Menangis air mata darah pun tak guna. Usaha la kasi hilangkan parut. Kalau dulu, fana akan kikis kulit kayu manis kat bontot lesung tu pastu tempek kat tempat yang ada parut tu. Memang hilang! Tapi, kau naya la nak menahan pedihnya kesan kulit kayu manis tu. Hahaha.

Kandungan Malaika Facial Treatment Oil :

Antara bahan tersebut adalah Extra Virgin Olive Oil, Lemon Oil, Castor Oil, Temu lawak Powder, Herba dan bunga-bungaan. Kesemua bahan ini mempunyai kegunaan dan khasiat tersendiri dalam membantu memulihkan wajah anda.


Kelebihan Malaika Facial Treatment Oil :

Menghilangkan Jerawat
Malaika Oil membantu membersihkan pori yang tersumbat dan mengecilkan liang pori di samping membunuh bakteria punca jerawat.

Menghapuskan Jeragat
Malaika Oil meresap jauh ke dalam liang kulit dan mampu membuang bintik hitam dan putih dengan sangat berkesan.

Memudarkan Parut
Malaika Oil membuang tisu mati di wajah dan menggalakkan pertumbuhan semula tisu yang baru. Hasilnya parut menjadi semakin pudar.


Jom tengok video cara-cara untuk pakai Malaika Oil ni.






Untuk pembelian :



Whatsapp : 0112-5721213


xoxo,
fana


2 comments:

  1. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete
  2. Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...