TABUNG

21 January 2011

::Impianku (1st)::

Assalamualaikum w.b.t.
Semoga korang dapat keberkatan ari Jumaat cm ni..
hehe..Korang da tengok kn tajuk Post ak ari ni..
"IMPIANKU"
Cewwah..pe la nenek fana(saje panggil ak nenek sbb ak ni mmg nyany0k pn mcm nenek) ni punye impian ea..

Actually, ak ade banyak sangat impian taw..
Tapi ak xpasti impian ak ni leh tercapai ke x..
Sebab ak jarang plak nk berusaha utk memenuhi impian ak 2..
xpe2..banyak lg mase..


Impian Pertama 

Ak teringin nk jadi model magazine..
xdpt jadi m0del utk cover magazine tapi dpt jadi m0del dlm magazine pn da ok da..
haha..tapi layak ke ak nk jd m0del??
ak xsecantik Husna..
eh! ape da ak ngarut ni..2 kn tajuk NOVEL TAK SECANTIK HUSNA..
korang da bace???
haha..melalut ke situ plak ak ni..
0k2,,brbalik pada impian ak tadi..
hm,,agak2 layak ke ak ek??
ak nk try tp ak xberani la nk hantar gamba..
syarat2 nk jadi m0del magazine kena hantar gamba berukuran pasport, gamba 3R..
klau ak xterpilih mcm mne??
banyaknye pikir nenek ni..
cube korang bayangkan klau ak jadi m0del magazine..

Ni ak bg contoh je cover majalah WANITA..
Aida ngan Heliza..
uiiii...bestnye klau ak kt tmpt diorang 2..
hm,,bile la ak pnye turn..
hahahaha

Untuk ari ni..ak share IMPIANKU yg pertama je..
nnt ak samb0ng lg..
nk taw kn pe impian ak yg sterusnye...
tungguuuuu...;)

Adiosss..! >",<

No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...