TABUNG

20 August 2011

:: Si Kupu-kupu Kecil Follow Blog MM !! ::

Assalamualaikum...


Ok, Nasib baik hari ni dapat jugak update blog usang ni. Aku dah lama nk buat entry ni. Tapi hari ni baru dapat buat ok sebab loading ni asik berputar je semalam. Tak boleh langsong nk up entry sampai aku terlepas Wordless Wednesday!! Hantu betul.

Jum aku tunjuk sesuatu kat korang! ;)) Sila excited!


Klik pada gambar utk tumbesaran! ;))
Korang nampak tak gambar wanita bertudung merah dalam lingkungan merah, dibawah anak panah merah tersebut?? Haaaa.. tu la dia kupu kupu kecik yang aku maksodkan. Korang kenal tak dia? Haishh! Tu la YUYU ZULAIKHA yg sangat comel , putihmelepak, lembut dan comel la..heeee. The best part is, kitorang berkongsi tarikh lahir yang sama 22 MEI !! GEMINI. ;)




Tengok la aksi si kupu kupu kecik ni :
=

=













"Macam tak sangka yuyu nak follow blog usang fana ni. Terima kasih yuyu. ;)) Sayanggggg YUYU. "


Selama ni aku selalu baca blog beliau yang penuh dengan ayat ayat di luar jangkauan minda, kreatif dan selalu bagi aku inspirasi melalui penulisan beliau. Tak sangka YUYU dengan merendah diri follow blog aku ni. 

Apa2 pon, harap YUYU terus melakarkan idea di blog dan terus memberikan inspirasi buat blogger blogger baru macam aku ni. Aku tak la serius sangat berblog tapi aku rase blog je satu satunye ruang untuk aku meluahkan semua yang terbuku dalam minda, hati dan sanubari aku ni. Harap korang tak muak baca blog aku. Teruskn membaca! ;))

Salam Selamat Malam.

2 comments:

  1. hehehe.. ape la sayang.. yuyu je kot ^^ ape pun, terima kasih.. & selamat berbelog samapi berjaya ye <3

    ReplyDelete
  2. Yuyu pon slah sorang blogger yg special taw!! Bukan sekadar YUYU.. ;)) Terima kasih ye yuyu sbb sudi follow blog fana n menjadi inspirasi kpd fana dlm dunia blogging! muahx!

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...