TABUNG

21 March 2012

:: Hadiah Hari Jadi Buat Abah dan Nani ! ::

Assalamualaikum..


ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN ABAH DAN NANI
ALLAH SELAMATKAN KAMU ! 


Alhamdulillah, 17 mac lepas genap 56 tahun umur Abah. Nani pulak dah masuk 26 tahun. Tak sangka birthday Abah dengan Nani tahun ni dapat hadiah istimewa. Oh! Sebelum tu aku nak bagitahu yang Abah dan Nani kongsi tarikh lahir yang sama. Hehehe


So, apakah hadiah istimewa kebabommm yang mereka terima? Hish! Jangan buat suspen macam cerita hantu seram kum..kum tang sini la. Actually aku nak kongsi hadiah mereka tahun ni dengan korang. Nak tahu? Ha, jom tengok sama-sama. Pejam mata dulu. Nanti aku kira sampai tiga baru bukak taw.

1





2






3






Taraaaa. Abah dapat hadiah menantuu.. Wooottt..woott ! Cayalah Abah. Hadiah terbesar untuk tahun ni. Yang bestnya aku dapat abang ! Aku tak pernah ada abang seumur hidup taw. Rasa macam nak melompat tinggi-tinggi je. Eksaited punya pasal.


Nani pun sama jugak. Dapat hadiah Abang ipar. Hahaha. Kitorang belum mampu lagi bagi hadiah, sebab kitorang kan pelajar ! Mana ada duit nak beli hadiah kan? So, diharapkan dengan hadiah terbesar ni dapat la memuaskan hati anda ye. :)


So, the wishes for both of you.. Hope Abah diberikan oleh Allah kekuatan, dan kesihatan tubuh badan untuk terus beribadat dan berada di sisi kami. Abah dah bersara so, banyak masa akan diluangkan bersama keluarga. InsyaAllah. For nani, hope dapat mencapai berat badan yang ideal. kehkeh. Eh, she's on diet taw. Sedang amalkan minum HERBALIFE. So far dah turun 4kilogram. Wah ! Ada peningkatan di situ.


So, setakat ni je. Nanti nak sambung entry pasal wedding day my sister yang berlangsung 18 Mac baru-baru ni. InsyaAllah. Selamat Malam. :)

2 comments:

  1. Hahahahaha...TQ Adik Ipar. And of couse, abah gumbira ngn hadiah birthday die. Abg pn gembira dpt join family yg ceria slalu nih.

    ReplyDelete
  2. Wah ! Abg iparku telah komen..tahniah sbb berjaya menjadi org pertama yg masuk dlm kelurga kami..Harap kita akan terus jd satu family untill forever. :)

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...