TABUNG

04 March 2012

:: Tamat Sudah Sebulan Empatbelas hari ::

Assalamualaikum..


Entry penghabisan untuk cuti semester yang berjumlah sebulan empatbelas hari. Puas cuti ? Hahaha. For me ofcourse lah tak puas. Nak guling-guling atas katil lagi. Belum puas makan masakan ibu tercinta. Belum puas menonton Running Man bersama supersista and lil brother. Tapi, tak boleh nak elak. Kena jugak balik Seri Iskandar tercinta. Esok dah nak mula sesi 'persekolahan'.


Sabtu , 3 Mac 2012 aku dah plan nak pegi Market @Jaya One, PJ. Event yang macam biasa. Boleh beli baju murah banyak-banyak. Aku suka pegi sebab dapat beli baju dengan harga yang sangattttt murah dan mengikut fesyen semasa. Pada mulanya aku nak pegi dengan M.I.P. Tapi frust tertonggeng-tonggeng aku sebab die kena pegi keje. So, tak pelah, aku ade adik yang boleh temankan aku. Finally, aku pegi dengan EQIN.


Sampai-sampai sana agak sesat jugak ni pertama kali aku pegi Jaya One. Selalu aku pegi Jaya yang runtuh kat Seksyen 14 , PJ tu je. Pusing satu Jaya One mencari mana event tu ditempatkan dan hasilnya kitorang terjumpa dengan khemah putih tempat event tu berlangsung.


Semangat berkobar-kobar nak pegi sebab nak jumpe FARAH KHAIRUDIN tauke CALA QISYA. Ye, nak beli item dari Cala Qisya jugak. Memang awesome lah. Kalau boleh nak beli semua. Dah la, macam banyak sangat merepek. Jom tengok gambar nak?

 * Muka tak ready tapi nak buat macam mana. Ni satu je yang ada. Nak upload jugak. HAHA. Beliau merupakan peminat setia Lee Kwang Soo. Peminat Running Man yang tegar! :)


 * Masa ni eqin nak tangkap gambar tapi tetibe abang CALA MAN nak tolong tangkapkan. Hehehe. Maaf ye bang, tak taw nama. Huhuhu. Tapi, tenkiuuuu sangat!


* Yang ni pulak namanya hadiah berganda. Nak tangkap gambar dengan Farah tetibe si cantik manis ni datang. Pikir dua tiga kali. Sape la minah yang cun ni. Tetibe baru teringat. She is LYNA KAMAL. Wah! Tak sangka dapat face to face. Selalu baca blog beliau je. Huhuhu. Ke'eksaited'an melanda dikala itu. ^_^


Untuk korang yang terlepas nak pegi Market @ Jaya One , jom tengok cebisan-cebisan gambar dari kameramerah.



















 * This is the way they promote their booth i thought ! :)




Selepas bergegas keluar dari sana, kitorang terus bergerak ke Masjid Jamek untuk bertemu dengan lagi dua orang gadis yang comel. Janji untuk bertemu di Burger King yang terletak betol betol sebelah LRT Masjid Jamek.





Ok, hari yang sangat penat sebab kaki sampai lenguh berjalan. Tapi best sebab rasa kepuasan yang berganda. Anyway, tamat lah sudah misi SEBULAN EMPATBELAS HARI. Now, i'm back to Seri Iskandar to begin a new semester with a new hope and spirit. 


Thank you mom for the delicious food you cooked, thank you sisters for followed my foot to everywhere, thank you Man for bring me to everywhere I want. Thank you everyone. :)

2 comments:

  1. nak pergi jugak event tu, tapi tak sempat & ada hal lain. banyak shopping?

    ReplyDelete
  2. @wawa tasliman :
    Laa, yeke? kalau tak mesti boleh jumpe kan. :) Shopping kat Calaqisya dengan Keynaboutique je..haha

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...