TABUNG

06 November 2013

Featured in Hijabista Magazine November Issue

Assalamualaikum..


Hijabista memang majalah fesyen pertama yang aku gilai. Kalau dulu aku selalu kumpul REMAJA. Itupon sebab aku selalu baca pasal hal-hal remaja la. Sekarang ni tumpuan dah teralih kepada yang lain. Satu-satunya majalah hijab dan fesyen yang merangkum pelbagai info.


Hijabista merupakan majalah yang aku ikuti perkembangannya di segala media sosial yang ada sama ada Twitter, Facebook, Instagram, website dan semuanya la. Pendek kata satu post pun aku tak pernah terlepas lagi buat masa ni.


Dapat peluang join event dengan krew Hijabista merupakan hadiah yang paling bermakna. AL-HAMBRA HIGH TEA HIGH FASHION merupakan event pertama aku dengan krew Hijabista yang memang aku takkan lupa sampai bila-bila.


Tahun lepas, aku ada featured dalam Hijabista untuk bahagian "Street Chic".


Tapi, tahun ni sekali lagi aku dapat tengok muka aku dalam majalah kesayangan aku. Hahaha. Poyo mintakpenamparlapankali betul ayat aku ni. -.-


Ini yang tahun lepas.


So, tahun ni untuk edisi November, ada lagi.





So, bagi korang yang belum beli majalah Hijabista keluaran November, kena beli taw! Sebab apa? Sebab ada Opi dalam tu. Sumpah tak tipu. Hahaha. Tengok je la cover depan siapa. Mama Opi kot, si atitaharis yang cantik lagi kacak tu.

Bagi korang yang masih belum kenal siapa atitaharis ni meh aku nak kongsi sikit. Beliau merupakan seorang wanita yang baru berusia duapulohsatu tahun dan sudah mempunyai seorang anak perempuan yang tersangatlah comel !

Atitaharis ni merupakan biras kepada Fynn Jamal. So, tak hairan la kenapa gambar beliau like berpuloh-puloh ribu kan? Lagi-lagi bila beliau upload gambar anak beliau si Opi yang suka buat mimik muka tu. Hahaha. Bila tengok rasa geram nak cubit-cubit je. Sama la jugak macam Juna anak si Fynn Jamal tu.


Kalau korang nak tahu banyak lagi pasal atitaharis ni, boleh la beli Hijabista edisi November okay!


p/s : Oh ya, ramai cakap atitaharis ni Hanis Zalikha versi bertudung. Hahaha.


nfcs

8 comments:

  1. serious cantik sangat atitaharis ni..
    pika minat kot dkt dia..dok skodeng IG dia memanjang..and anak dia comel giler..rasa nak culik taw tak..erghhh..comel habis..
    yang pika lagi terkezut tu..dia sebaya pika okeh..aisaymenn..menawan sangat lahhh!!

    ReplyDelete
  2. fana cantik popular ok..hehe..
    atitaharis tu mmg muka sama dgn haniszalikha..;)

    ReplyDelete
  3. haah muke hanis ngn atita mmg ada iras....:-)

    ReplyDelete
  4. @Syafiqah Hashim
    Sama ! Selalu sangat tengok IG dia. Memang fenomena betol la dia ni. Hehehe. Betul tu, sebaya pika la! Alamak. Pika bila lagi? Hehehe

    ReplyDelete
  5. @Asyik Izas
    Ala, kak Asyik lagi popular hokayy! Hahaha. Betul2! Sama sangat.

    ReplyDelete
  6. @Miz Dayah
    Kannn, suka sangat kat diorang. Dua2 gojes ! :)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum akak, boleh saya nak email akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.

      Email : nurfarhanasaat@gmail.com

      Delete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...