TABUNG

30 January 2014

Ada Apa Dalam Goodies Bag Hijabista ?

Assalamualaikumm…


Seperti yang dijanjikan, hari ni fana nak bongkarkan apa yang ada dalam goodies bag Hijabista yang fana dapat sewaktu join event Hijabi Bazaar baru-baru ni. Sebenarnya, Cuma 20 orang yang dapat extra and super special goodies. Tetamu yang lain Cuma dapat satu goodies sahaja. Jangan jelessss ! Hihihihi


Okay, kita selongkar apa yang ada dalam goodies bag Hijabista dulu okay! Hihihi. Selalunya goodies bag Hijabista tak pernah mengecewakan. Sebab, terlalu banyak barang berharga dalam tu. Sebab tu fana jarang lepaskan peluang untuk join event dengan Hijabista. Awhhh! Bestnyaaaa.

Wide Shawl from Somethingflowy

Dwitone Shawl from LemariMyra

Ombre Scarf from Chenta Qaseh

Accessories from Trifa Wardrobe

Shower Cream from May

Rose Fragrance Melvita from Loccitance

Olay Aquaction Moisturizer

Silky Girl Coffee Lip Balm

Moisturizer Olay

Next, goodies bag yang kedua iaitu goodies dari Bank Islam. Bag hitam ni semua orang yang hadir pun dapat. Jom kita tengok apa yang ada dalam goodies bag Bank Islam.

Kalendar dan Planner

Buku nota dan pen dari Hijabista


Pada pendapat fana, event Hijabista Bank Islam Fashion Swap, “Swap till Ya Drop” ni merupakan satu event yang sangat bijak kerana ianya menggabungkan ramai penggemar fesyen, serta pereka-pereka fesyen muslimah. Seperti yang kita tahu, Bank Islam merupakan bank pertama yang menggunakan ciri-ciri Islam dalam sistem perbankan. Dengan kolaborasi bersama Majalah Hijabista, ianya dapat membantu mengetengahkan Islam dikhalayak umum.


Hijabista merupakan majalah yang mencetuskan fenomena dalam dunia fesyen untuk muslimah diluar sana mengenai gaya berfesyen sambil memenuhi syariat Islam iaitu menutup aurat. Siapa kata hendak menutup aurat tak boleh berfesyen? Cuba tengok ramai public figure diluar sana yang masih sopan, tertutup tetapi cantik bergaya.



So, terima kasih Hijabista dan Bank Islam untuk goodies yang sangat best ni. Tak sabar nak guna semua. Hehehe. 


Till next entry, thank you for reading. 


xoxo,
nfcs

5 comments:

  1. hijabista memang terbaik..goodies dia mmg selalu best2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la. Sebab tu sayangggg sgt dengan Hijabista. Hehehe

      Delete
  2. alahahhhh xpat rantai ponggggggg hahahha but mmg awesome lah goodies penoh beg! lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jeles okay akak! Hahaha. Yup! Betol tu. Banyak sgt!! ;)

      Delete
  3. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...