TABUNG

25 January 2015

Zamola - Produk Berasaskan Gaharu

Assalamualaikum...




Baru-baru ni Arjuna ada pergi ke Senama Agro Gaharu yang terletak di Seremban 2 untuk ambil stok produk kesihatan berasaskan gaharu atau nama saintifiknya Aquilaria Crassna. Banyak jugak la produk yang dia bagi fana untuk rasa. First thing yang fana nampak dan tertarik dah tentu la coffee kan? Hehehe. Imma coffee lover. Yeahhhh!

----------------------------------
Zamola Herbal Coffee
RM 69.90 sekotak
-----------------------------------


Kelebihan Zamola Herbal Coffee:

-Membantu mengurangkan kolestrol dalam badan
-Mengurangkan uric acid
-Membantu mengurangkan risiko sakit jantung
-Memainkan peranan penting dalam mengurangkan berat badan
-Membersihkan buah pinggang
-Anti-oksida
-Meningkatkan tenaga dalaman
-Menegekalkan bentuk dan kecantikan badan



----------------------------------------------------
Zamola Feminin Wash with Manjakani
RM 29.90 sekotak
-----------------------------------------------------

Fana memang susah nak suka dengan feminin wash. Tapi sejak pakai Feminin Wash Zamola ni fana rasa memang kena pakai hari-hari tapi boleh tak pakai sehari pun. Rasa macam dah sebati dengan fana. Paling best yang Zamola Feminin Wash with Menthol tu sebab sejukkk dan segarrrr je bila lepas pakai. Hehehe

----------------------------------------------------
Zamola Feminin Wash with Menthol
RM 29.90 sekotak
-----------------------------------------------------


Kelebihan Feminin Wash:

-Membantu membersihkan kawasan sulit wanita
-Memberikan bau yang segar (ini serius tak tipu!)



----------------------------
Zamola Tea
RM 20.00 sekotak
-----------------------------



Zamola Tea ni rasa dia macam teh yang kita minum selalu cuma dia agak pekat sikit. Selalunya fana akan bancuh satu uncang ni untuk satu jug. So, tak la pekat sangat dan boleh minum dengan family. Selain berkhasiat, teh jugak memberikan kita satu feel yang macam boleh hilang stress la senang cerita. Bau pun dah harum. Aaaaaa, suka!

Kalau ada yang berminat nak dapatkan produk kat atas ni boleh la contact fana. Sebab fana ada stok Zamola. Kat kedai tak dapat beb. Kalau korang memang betul nak beli kena pergi Seremban 2 tu haaa. Eh, try la. Meh order dengan fana. Boleh whatsapp fana di 017-4342950 atau boleh pergi instagram fana. 




xoxo,
fana

No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...