TABUNG

21 July 2016

#ALTHEATurns1


Hai ! 

Saeng il chuk ha ham ni da
Saeng il chuk ha ham ni da
Sarang ha neun -- ALTHEA shi
Saeng il chuk ha ham ni da


HAPPY 1ST BIRTHDAY, ALTHEA !
.
.



Pejam celik, pejam celik ALTHEA dah pun mencecah umur satu tahun. Mesti ramai lagi yang belum tahu kan siapa Althea tu? Tapi, fana yakin ramai peminat-peminat barangan mekap dan barangan penjagaan muka yang dah pun kenal dengan Althea sebab Althea merupakan website pertama yang menjual produk-produk mekap dan kecantikan dari Korea. Barang korang akan dihantar direct daripada Korea tau. Fana masa dapat parcel tu pun macam tergamam jugak bila tengok alamat Gangnam, Korea. Hahaha



Di Althea, terdapat pelbagai jenama yang terkemuka dan sangat terkenal di Korea. Mesti ramai yang mengidam wajah cantik persis Song Ji Hyo ataupun Park Shin Hye kan? Haaa, apa tunggu lagi korang boleh pergi ke webiste Althea (https://my.althea.kr/) sebab sempena hari jadi Althea yang pertama, Althea akan memberikan hadiah dan banyak sangat rewards untuk pembeli yang bertuah.




Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July, 2016

  • Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit
    Untuk korang yang order mulai hari ini (20/7), korang akan dapat PINK box edisi ulangtahun yang dalamnya ada belon, topi dan ianya sangat-sangat terhad. Ingat, sempena birthday Althea je korang boleh dapat kotak edisi terhad ni tau.

  • Free Goodies for first 1,500 shoppers
    Wuhuuuu! Ini yang best, untuk pembeli 1,500 yang terawal, korang akan dapat free goodies penuh dengan mekap dan skincare. Jom jadi pembeli terawal. Althea nak bagi hadiah ni.

  • Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
    Korang jugak akan dapat rebate dimana rebate tersebut akan dimasukkan dalam akaun Althea korang selepas korang mendaftar. Bukan susah pun, daftar pakai email korang je. :)

  • #AltheaTurns1 Instagram Contest
    Selepas korang dah beli dan dah dapat pun party kit korang, boleh join fana sertai contest Althea dekat Instagram. Ala, kacang je, pose sweet-sweet, comel-comel sikit sambil happy birthday. Jangan lupa hashtag #altheaturns1 dan korang berpeluang memenangi Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits dan jugak beauty hampers from Althea! 
    - Total hadiah adalah berjumlah KRW10,000,000 untuk dimenangi
    - Contest start dari 20th July - 15th August, 2016





Korang yang suka sangat selfie tu boleh la join contest Althea kat Instagram nanti tau. Make sure kalau dah baca ni korang join okay? Mana la tahu untung sabut timbul dapat jugak la menang hadiah-hadiah menarik yang Althea sediakan tu. Fana pun pelik, birthday siapa ni? Althea punya birthday tapi orang lain yang dapat hadiah kan? Hahaha.

Fana dah dapat dah party kit fana. All the way from Korea tau. Engkorang bila lagi? Jom cepat-cepat pergi website Althea, register and shopping ! Fana still rasa tak cukup ni. Nanti nak order lagi la. Fana tengah mencari skincare yang sesuai untuk kulit muka fana yang oily ni. Hopefully, Althea ada jalan penyelesaian. Eh, haruslah. Semuanya ada di Althea okay!







Buat Althea, fana ucapkan selamat menyambut ulangtahun yang pertama, terus maju kehadapan dan menjadi penyelesai masalah ramai perempuan diluar sana untuk mendapatkan produk-produk yang sesuai dan yang pastinya semoga Althea menjadi satu jenama yang terkenal bukan sahaja di Malaysia, Singapura, Philipina dan Indonesia malah terkenal di seluruh dunia. Nanti next time nak shipping barang fana please masukkan sekali Kim Jong Kook dalam container okay? Hakhakhak!



For more details :




Anyeong !

8 comments:

  1. Brg dia best murah dn packaging comel2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Liz? Rasa macam nak sambar semua je.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Althea is definitely one of my favourite shopping site. Some harga memang murah dari korea :D Love your haul! Nak Laneige cushion tapi tak kesampaian. Hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2! Setuju jugak. Hehehe. Cepat2 grab Laneige BB Cushion tu tau. Fana dah dapat.YEaaaayy!

      Delete
  4. hooo sangat best , packaging pink sangat best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. Tahu takpe, box ni mmg boleh simpan barang la lepas ni. Sayang nak buang

      Delete
  5. rasa macam best giler dapat hadiah dari Althe kan!

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...