TABUNG

23 August 2016

Dessert Sedap @ Fanabakes

Assalamualaikum..


Buat penggemar pemanis mulut (dessert), korang boleh la tengok Instagram atau Facebook Page Fanabakes. Eh, sempat pulak promote bisnes sendiri kan? Alhamdulillah, fana dah start dengan bisnes ni sejak tahun lepas lagi sampai blog pun tak sempat nak update tau. 

Fana sekarang tengah buat bisnes secara kecil-kecilan. Kita punya main menu ialah Brownies dan Sotong Seaweed. Akan datang InshaAllah kita akan tambah lagi menu yang best-best. Buat masa ni fana cuma ambil tempahan Sotong Seaweed, Brownies dan Creampuff dulu. Untuk kek dan Cupcakes fana stop buat sementara waktu sehingga diberitahu. Kat mana nak cari pemanis mulut enak lagi berpatutan, dekat Fanabakes la u'ollls !

Kat mana nak cari brownies kedut yang sedap? Yang tak mahal sangat? Brownies murah cuma boleh dapat di fanabakes je. Hihihi. Betul ke brownies kedut ni susah nak buat? Macam mana nak buat brownies kedut? Tak payah buat, order je dengan fanabakes. Korang mesti tak menyesal.

Instagram : Fanabakes
Whatsapp : 017-4342950
Facebook Page : Fanabakes













**Sebarang tempahan hendaklah dibuat 2 hari sebelum.


xoxo,
fana

2 comments:

  1. yummy...semua pown nmpak sedap...baru pertama kali dengar sotong seaweed...nmpak sangat sedap....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. Yup, Sotong Seaweed tu kitorang yang create sendiri. Our main menu jugak tu. 😊

      Delete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...