TABUNG

21 November 2016

Lazada Online Revolution - Box of Joy


Assalamualaikum...


Lazada Online Revolution
11.11 - 12.12

Hai semua ! Eh, korang tahu tak Lazada sekarang tengah buat Online Revolution ni? Sebulan sahaja tau. Untuk korang yang taknak terlepas sales hebat hujung tahun ni cepat-cepat la pergi bukak laman web Lazada. Kat sana semua barang ON SALES ! Barang apa yang tengah sales? Ha, ni fana nak share sikit Box of Joy yang baru je fana dapat daripada Lazada.

Dalam Box of Joy ni ada semua barang-barang yang dijual di laman web Lazada tau. Kejap lagi fana cerita satu persatu barang yang fana dapat daripada Lazada. hahahaha. Semua barang-barang kelengkapan diri, daripada barang bayi sehingga barang-barang elektronik korang boleh dapatkan di Lazada dengan harga diskaun bermula 11 November sehingga 12 Disember ni.




Masa dapat je kotak ni, fana eksaited terlebih sebab semua barang dalam kotak ni memang barang yang fana dah lama usha dekat website Lazada. Alhamdulillah rezeki fana sebab akhirnya barang-barang ini sudah menjadi hak milikku. Gituuuu ! Korang jangan ketinggalan tau pergi cepat bukak website Lazada pastu cari je barang yang korang nak, confirm dengan harga diskaun. Jangan lambat nanti menyesal. Jom fana tunjuk satu persatu apa yang ada dalam parcel yang fana dapat daripada Lazada.
.
.
.
.

Nescafe White Coffee Rasa Pandan

Walaweyh, ini merupakan perisa terbaru daripada Nescafe tau korang ! Fana dengan Abah dah pun cuba. Well, rasa dia sangat sedap dan memang taste la untuk penggemar kopi macam fana ni. Lagipun ini la adventure bila kita try lain daripada yang lain. Ada fakta juga baru-baru ni mengatakan minuman pandan dapat membantu merawat kanser. Betul ke? Mungkin di atas inisiatif tersebut, Nescafe pun dah hasilkan perasa pandan ni. Mana nak dapat? Lazada la u'olls !

.
.
.
.

Nestle Full Cream Milk
Maggi Mi Goreng Kari OatMee Baharu

Kedua-dua produk ni merupakan produk yang fana memang teringin nak cuba. Kenapa packaging susu Nestle ni comel sangat? Pinky tau. Fana rasa sayang nak minum. Siapa kata kat Lazada tak ada jual susu? Hello, Nestle merupakan salah satu rangkaian terbesar tau yang ada di Lazada. So, siapa nak beli susu Nestle tak payah susah-susah pergi Pasaraya, Lazada kan ada. Hehehe.

Maggi OatMee Baharu ni selalu betul berlari-lari kat timeline Instagram fana tau baru-baru ni. Sebab Maggi telah pun melancarkan satu lagi produk baru diorang iaitu Mee yang diperbuat daripada Oat. Ini memang rare. Belum pernah lagi fana makan maggi yang diperbuat daripada oat. Lepas ni makan maggi confirm kenyang punya sebab ibarat makan oat la. Well done Maggi ! Salah satu inisiatif paling sihat buat semua penggemar mee Maggi. Siapa nak beli? Cepat pergi beli dekat Lazada tau.


.
.
.
.

Mythic Oil Loreal Profesional

Sebagai seorang wanita yang bertudung, kesihatan rambut pun fana akan titikberatkan jugak. Tak boleh la biarkan rambut kusut tak bermaya. Guna la Mythic Oil ni korang. Jangan risau sebab minyak ni memang dicipta untuk semua jenis rambut. Tak kisah la rambut gugur ke, rambut nipis ke, rambut cepat rosak ke, semua boleh guna ni. Korang boleh try minyak daripada Loreal ni sebab multifunctional dan ingat la bahawa rambut merupakan mahkota buat wanita. Eh, u'olls yang lelaki pun boleh pakai tu. Nanti nak bagi husband fana pakai jugak la. Hihihi


.
.
.
.

Nestle Cerelac NutriPuffs

Dalam banyak-banyak item dalam Box of Joy ni, yang ni paling fana rasa tak sabar nak bukak sebab nak bagi kat anak buah fana si Athif tu try. Hahaha. Athif mesti suka. Untuk korang yang ada anak-anak kecil tu boleh la try belikan diorang Nestle Cerelac Nutripuffs ni. Kalau tak silap fana ada banyak perisa. Yang fana dapat ni perisa pisang dan strawberry. Jom beli produk Nestle di Lazada. Ada diskaun u'olls.


.
.
.
.

Sandisk Ultra Dual Drive

OMG! Yang ni memang sangat diperlukan. Hahaha. Tahu-tahu je la perempuan ni tak pernah cukup memory phone dia kan. Plus, bagi fana flash drive ni memang sangat sesuai untuk fana sebagai seorang student jugak. Boleh connect from phone dan boleh guna untuk laptop jugak. Yeehuuu! Korang nak jugak kan? Klik link ni kalau nak beli dekat Lazada.


.
.
.
.

Longitech Wireless Speaker

Kat Lazada ni memang ada semua benda yang best-best ke apa? Yang ni pun best jugak. Longitech, thank you for creating this wireless speaker. Husband fana suka sangat. Dia asik connect dgn phone dia je pastu bukak lagu kuat-kuat, main games, etc. Connect dia tak perlukan apa-apa cable pun, just turn-on Bluetooth je. 


.
.
.
.

 Tefal Manual Chopper

Fana merupakan salah seorang peminat Tefal. Kalau boleh semua peralatan memasak fana nak beli jenama Tefal. Bukan fana je, mak fana pun suka sangat. Manual Chopper daripada Tefal ni tak perlu guna elektrik. Korang just tarik dia punya tali tu dan dia akan buat kerja dia dengan sendiri. Mula-mula rasa macam tipu je benda ni, hahaha, tapi bila dah try, fulamak, kagum gila dengan Tefal Manual Chopper ni. Kalau la boleh selit demo kat sini. Hehehe. 



So, guys macam mana? Jangan la tunggu lama-lama. Next week dah gaji kan? Cepat-cepat pergi ke laman web Lazada untuk beli semua item-item best ni tau. Korang dapat harga diskaun tau. Cuma di Lazada. Barang baik kena la share dengan korang.

Happy shopping guys ! :)



Lazada Online Revolution Sales
11.11 hingga 12.12

Klik gambar dibawah untuk dapatkan 20% diskaun =)





**Kalau korang berminat untuk review dengan Lazada, contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!


xoxo,
fana

4 comments:

  1. Hi fana!! Hehheee.. lama tak blogwalking dekat sini.. pika pun dpt box of jou ni tp meggi apa semua tu dh settle kena makan.. kahkahkahhh.. tp kan pika xdpt pun speaker tuuuu.. alaaa.. majok la dgn lazada gini.. hahahahahahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai pikaaaaaa! hahahaha. yeke? ingatkan semua org dapat sama. Pergi mintak dekat lazada cepat. hahahahaha

      Delete
  2. sedap ke nescafe rasa pandan tu? heheh - jmr23.com

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...