TABUNG

13 March 2017

Be Classy with LANAFIRA (www.lanafira.com)

Assalamualaikum...






Teringat masa sibuk nak kawen tahun lepas, fana pening kepala fikir mana la nak beli dress untuk bridesmaids, baju untuk family dan family mertua. Banyak jugak survey sana sini. Kadang-kadang tu ada yang warna tak cantik la, lepastu tak ada saiz la. Macam-macam hal masa tu.

Baru-baru ni fana dikenalkan dengan jenama LANAFIRA yang sekarang ni dah famous. Sebab apa? Sebab design baju lawa-lawa, warna pun lawa, lepastu harga pun murah korang. Fana geram sebab kenapa la LANAFIRA tak muncul masa fana sibuk searching untuk baju last year. Haih!

Sesuai untuk korang yang nak berkahwin tahun ni, tak payah dah pening kepala fikir nak beli baju kat mana, boleh tengok Instagram dan Facebook LANAFIRA ni u'olls ! Fana berkenan betul dengan design Mellisa ni. Terserlah keayuan gituuu. Siap ada ropol di bahagian bawah dress. Fana rasa design Mellisa ni sesuai untuk semua golongan umur. Yang mana dah berusia tu confirm nampak lebih muda remaja gituuuuu.

Meh fana cerita serba sedikit pasal Mellisa ni. Terdapat enam warna yang sangat lembut iaitu Soft Pink, Cream, Black, Mint Green, Dusty Pink, dan Brown. Disebabkan Mellisa ni tona dia soft dan kosong, korang boleh gayakan dengan apa je jenis tudung. Apa yang lebih menarik, material kain dia tak panas dan tak terlalu nipis. Diperbuat daripada material Moss Crepe, korang mesti rasa selesa bila pakai masa kenduri ataupun sewaktu bertugas sebagai bridesmaids.

Mellisa juga direka khas untuk ibu-ibu yang sedang menyusukan anak (BF friendly) dan juga ianya direka mesra wudhuk. Jadi, senang la untuk kita yang perempuan ni nak ambil wudhuk. Best kan? Oh ya, saiz untuk setiap warna ada saiz S, M, L dan XL. Harga sehelai long dress Mellisa ni RM140 sahaja.


Soft Pink
-----------------



Cream
---------------



Black
--------------




Mint Green
---------------------



Dusty Pink
----------------------




Brown
--------------



Harga : RM140 sahaja
**FREE POSTAGE**




Hah, amacam? Korang suka warna apa? Fana rasa macam nak grab warna hitam tu sekarang jugak! Hihihihi. Eh korang, free postage tau. No hidden charge. RM140 sahaja untuk sehelai long dress Mellisa ni. Lepastu, kalau dah beli boleh la ber #ootd dengan dress Mellisa ni. Jangan lupa tag LANAFIRA. Mana la tahu diorang ada hadiah best nak bagi korang kan? Hehehe



Untuk korang yang ada masalah untuk tahu berapa saiz yang tepat, boleh la tengok ukuran kat abwah ni. Fana pun selalunya bergantung dengan measurement chart ni setiap kali nak beli baju secara online. Lagi senang ! :)



Jangan lupa follow instagram dan facebook LANAFIRA sebab diorang selalu buat offer best-best. Siap nak bagi free baju tau. Siapa nak baju free? Ha, cepat la follow LANAFIRA. Selain Mellisa, diorang ada Sara, Myra dan banyak lagi. Kalau nak tahu kena la follow sendiri. :p


Jom follow untuk grab special offer daripada LANAFIRA =)

Website www.lanafira.com
Facebook Lanafira Official
Instagram Lanafira Official

Whatsapp : 019-400 3755



xoxo,
fana

No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...