TABUNG

08 February 2011

:: Contest Blog Paling Cantik, Comel dan Kemas::

Assalamualaikummmmmm..
wah2..ak di tag oleh MISS JIEY utk contest..
contest ape ea??
hahaha...
contest BLOG PALING COMEL, CANTIK DAN KEMAS..
ade hrpn ke ak nk menang slh satu kategori ni??
resort ak ni da la xseberape..
huhu...anyway, thanx la ea da tag ak..

Blog Farzana Farzanto
klik kt link tuan punye blog yg anjurkn contest ni..

   syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 2.10.2011. 
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda. 

So, hrp2 la ak leh menang kn??
hahaha...
Ok la..utk itu ak tag 5 pari2 ku..

Adioss..>",<

3 comments:

  1. gud lux ana! menang shear kit..hehe :P

    ReplyDelete
  2. gudluck cayunk! :) btw, thnx for tagging.

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...