TABUNG

17 July 2011

:: Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sistem Pejabat di UITM ::

Assalamualaikum..

ALHAMDULILLAH!


Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:

Program:
(OM221)
Sepenuh Masa
IJAZAH SARJANA MUDA PENGURUSAN SISTEM PEJABAT (KEPUJIAN)
FAKULTI PENGURUSAN & TEKNOLOGI PEJABAT

Kampus: A - UiTM Kampus Seri Iskandar
Semester: Semester 1 2011/2012
Sila datang mendaftar di tempat yang ditetapkan.
Tempat: UITM KAMPUS SRI ISKANDAR,BANDAR SRI ISKANDAR, 32600 BOTA, PERAK

Tarikh: 6/9/2011
Masa: 9:00AM - 5:00PM
Ok, aku nak kongsi sikit mengenai tawaran ni.15 Julai 2011, keputusan UPU diumumkan. Aku memang tak nak cek sebab aku takut aku tak dapat. Tapi, eka cakap cek je la. Aku suruh M.I.P yang cekkan. Bila M.I.P bagitahu aku yang aku dapat UITM aku happy sangat. tapi bila surat tawaran ni keluar aku tengok aku bukan dapat kampus Shah Alam macam yang aku nak. Tapi aku dapat kat PERAK! OMG.

Nampaknya aku terpaksa berjauhan dengan family aku, M.I.P. Tapi aku dapat tahu yang member aku belaja kat fakulti yang sama. Member sekolah rendah plak tu. Die bagitahu aku kat FB. Syafiqah Asnawi, nanti kite jumpe! haha. Norsharina Hamid pun belaja kat UITM Seri Iskandar jugak. ;))
Alhamdulillah, Thanks to Allah. 
Doakan aku berjaya. ;))

6 comments:

  1. dear , kita sama course dan kampus yang sama.. daftar memang 6.9 eyh ? ain tak tahu.. heeee

    ReplyDelete
  2. @AIn : kite same course? Bestnye. Eksaited nk jumpe kat sane nanti.. yup daftar mmg 6 september. da termatub dalam surat tawaran tu! ;))

    ReplyDelete
  3. 3/3 nih saye masuk puncak alam shah alam. dpt cors yg same cam awak. ;D

    susa tak belajar cors tuh ?

    ReplyDelete
  4. Starzeiti ,
    Good luck ye dear..susah tak susah..apa2 pun mental dan fizikal harus bersedia taw. :)

    ReplyDelete
  5. @miss Muralysm...
    cane nak contect awk? fb? emel?
    sy nak minx pendapat sal OM ni....
    pelizzzzzzz

    ReplyDelete
  6. ni fb sy : https://www.facebook.com/nurashop

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...