TABUNG

23 July 2011

:: The Scarflets Terbaeekkk Woohh ::

Assalamualaikum..

" Wah! Cun gile beb die.. Ko kenal tak die?"
"Makkk aiii, gemapk beb dress up diorang.... Sape diorang ni?"

Aduh, tiap kali aku bukak je blog mereka2 ni, aku jadi sangat takjub, kagum, adore gile kat diorang ni. Ok, ni start from last year. Sejak aku mule2 melangkah jari ke dunia taip2, tempek gambar dekat blog ni. Aku teringin sangat nak jadi salah sorang dari ahli The Scarflet! hahaha *perasan!! 


Ok, sebelum apa2 aku perkenalkan ahli2 THE SCARFLETS yang cun melecun yaww! ;))

MARIA ELENA
CIK EPAL
SHEA
ADRIANI
SUE ANNA JOE
RINA SALLEH
HELIZA HELMI

Ok, sebenarnye ahli THE SCARFLETS ni ramai lagi tapi aku tak berape minat sangat nak tengok. Aku cuma minat mereka ni je. Style, muka, boleh katakan diorang ni lengkap. Ada pakej!! Sungguh, aku menjadikan diorang yang comel2 ni idola fesyen aku. Aku tau ramai lagi yang jadikan diorang ni ikon fesyen muslimah korang kn? Aku tengok diorang pun main letak je kain kat badan tu tapi kena la.


 Jangan sampai jadi macam orang yang aku jumpe kat area KL ni. YA ALLAH, disaster gile! Pakai tu kalau cantik tak pe. Ni da macam kain bungkus nak pergi mengembara macam cerita dulu2 zaman P. Ramlee tu. 

THE SCARFLETS










Untuk pengetahuan korang, follower diorang ni da mencecah beriban-riban. DAHSAT kn?? Aku paling suka karakter MARIA ELENA sebab die yang paling gile sekali! Kalau korang belum tengok video die yang gile meraban tu, korang g kat YOUTUBE search je MARIA ELENA. Then, korang tengok la kegilaan beliau. ;))

Blog yang paling aku suka bace BLOG CIK EPAL GONJENG !! Memang terbaekkk wokk.! Blog yang lain tu aku jarang bukak sebab diorang tak kerap update blog macam Cik Epal.

Ok,sekian saja laporan dari saya tentang THE SCARFLETS. ;))


p/s = Follow la blog sy wahai THE SCARFLETS sekalian! ;))

4 comments:

  1. hebat mereka menag cun2 termasuk la anda

    ReplyDelete
  2. @the kiro :
    Yes! mereka sangat cantek dan adorable kan? Me? oh! Tak la sangat. Hehehe..Alhamdulillah. terima pujian tersebut. :)

    ReplyDelete
  3. Hijabista Magazine
    Salam HB!

    Are you a Hijabista (HB)?

    Take your camera with you and snap some fun & merry representation of you or those adorable hijabistas @ a shopping mall, flea market, or even in the back garden. Next, email the photos to jannah@karangkraf.com
    Things to keep in mind when taking pictures:

    1.Capture and send a high-resolution image from a digital camera or iphone;
    2.Try to capture the entire outfit and look;
    3.We love it when hijabistas are cheerful and smiling!
    4.Remember to tell HB your name, age, occupation, when and where the picture was taken -what city and which country?

    Each month, HB will be featuring 10 or more Hijabistas in our magazine!...just a 'SNAP' away...

    Sisters, looking forward to receiving your fab images!

    HB

    ReplyDelete
  4. Hye Hijabista Magazine,

    Ok, thank you for the invitation, i'll send you my pictures soon. :)

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...