TABUNG

22 May 2012

:: 22 MEI 2012 ::

Assalamualaikum..

22 Mei 2012



Masih berdiri seorang insan yang serba kekurangan. Alhamdulillah, masih diberi peluang oleh Allah S.W.T untuk menghirup gas oksigen yang dibekalkan oleh tumbuhan hijau. Masih lagi sihat untuk melakukan suruhanNya.

Terima kasih daun keladi yang sudi menconteng timeline kite tu untuk ucap Happy Birthday. Kadang-kadang rasa macam tak fair sebab birthday korang pon kadang-kadang lupa nak wish. Hehehehe

Thank you kepada Mak yang dah lahirkan fana duapulohsatu tahun yang lalu. :)

Thank you kepada Mak sebab dah mengandungkan fana sembilan bulan dulu. Kalau Mak tak susah payah lalui semua tu, tak wujud fana kat sini.

Harap masih berkesempatan balas budi Mak dan Abah. Wish me luck for my final, my study and my life. Doakan yang baik-baik. Semoga baik jugak yang anda dapat daripadaNYa. :)



nfcs

No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...