TABUNG

07 May 2012

:: Rawatan Muka Yang Murahh ! ::

Assalamualaikum..

Terasa aku ni macam dah tak ada semangat nak update belog. Apesal ? Sebab ape? Ramai tanya kenapa belog tak ber'update' lama sangat.

Haish, lately ni banyak pulak masalah sekeliling yang tak boleh dielak. WHY ? It's nothing. It's too personally kott. Korang tak payah la tahu ye. :)

Untuk facial treatment kali ni aku beli satu produk yang awesome ! :)


Cooling Cucumber Pads


Kebaikan :

  • Membantu melegakan keletihan mata dan menyegarkan kulit
  • Mengurangkan lingkaran hitam dekat mata
  • Mengandungi ekstrak timun dan Vitamin E

Korang boleh cuba sendiri sebab produk sangat awesome. Aku bagi markah untuk produk ni 8/10. Best sangat. Rasa macam pakai timun betol je dekat mata. Serius. Pastu rasa macam comel sangat pakai benda ni. Hakhakhak

Kat mana nak dapat benda comel ni?
 
Jawapan : Sasa ! Kat mana-mana shopping mall pun aku rasa ada SASA kan? So, korang boleh pegi sana terus beli. 

Harga dia berapa ek?

Jawapan : RM4.90 sahaja!

Lepas ni nak beli lagi. Nak beli banyakkkkkkkk ! Heeee. Ada buah lain jugak macam peach, orange, dengan ape lagi ntah. Banyak la. Korang boleh cari kat SASA ye. :)


No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...