TABUNG

15 June 2012

:: Kenduri di Bagan Datoh ::

Assalamualaikum..

Aku suka betol update cerita yang dah basi. Tapi, aku tetap nak update. Kihkihkih. Sangat sibuk dengan jadual kelas yang sangat padat macam iklan Milo tu. Lepastu dengan assignment yang last minute tu lagi. Memang semua jadi kelam kabut.

Dalam dok sibuk-sibuk tu sempat jugak lari pegi Bagan Datoh. Pertama kali aku jejak kaki dekat Bagan Datoh ni. Sebab Perak pon aku belum jelajah habis lagi. -.-'

Nak taw sebab apa aku terjah Bagan Datoh? Let's the picture tell you the story. :)










Kakak sulung aku dan abang iparku. :)


Adik lelaki aku yang paling tinggi dalam umah. Ikot genetik sape entah. Huhuhu. Kakak aku yang paling gemuk dan adik perempuan aku.




Kami tiga beradik. :)


Kami tiga sekawan. :)




Agak teruja pertama kali jejak kaki dekat Jeti Bagan Datoh ni sebab pemandangan yang sangat best. Rasa macam nak shoot banyak-banyak tapi masa singkat sangat. Mak dengan abah pun nak rush balik KL sebab takot jalan jem. Berjalan atas jeti tu rasa macam nak terbang. Angin kuat sangat. Tapi rasa macam ala-ala supermodel gitu bila jaan sambil angin tiup baju. Sumpah bajet.



Selamat Pengantin Baru buat akakku dan abang iparku. Huhuhu. Happy moment at Bagan Datoh. Terima kasih atas layanan yang sangat baik dari pihak keluarga sebelah pengantin lelaki. :)

nfcs

No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...