TABUNG

08 July 2013

Imotiv versus NuffnangX. Apa semua ni?

Assalamualaikum...


Waduh-waduh. Sejak blogger update macam-macam ni, bertambah stress tau. *hantuk kepala*


Yela, teman ni bukan la rajin bebenor ngupdate blog. Tapi, tak mesra alam betol la. Imotiv ni apa? Dulu kata Imotiv ni NuffnangX kan? Kenapa sekarang jadi Imotiv pulak. Kenapa dia effect sampai ke komen box? Tak reti. Tak faham.


Aku prefer yang dulu tu. Bila orang komen, kita boleh tekan Reply. Itu mesra alam. Tapi ini??





                                                                                  --Aku buntu--

3 comments:

  1. I pun facing the same problem macam u.. macam mana nak solve ni =(

    http://www.imotiv.ly/user/Fs4R22B
    http://zazaabdullatif.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stressnya kan? Need help! Sape je boleh tolong ni? Haha

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...