TABUNG

02 May 2014

CPUV Whisper Mesh & Cotton dari Nuffnang !

Assalamualaikummm...


Alhamdulillah, fana sebelum ni tertunggu-tunggu bila lagi Nuffnang nak bagi CPUV. Dah la fana tak sempat nak buat video untuk blogbusters hari tu. Sedih tau sebab tak cukup masa. Rugi sangat. Tapi, Nuffnang dah ubati kesedihan dengan bagi CPUV yang ke berapa entah ni. Walaupun cuma satu tak sebanyak kak Asyikizas tapi fana bersyukur jugak. :)






SoWhisper Mesh & Cotton punya iklan dah berlegar-legar kat blog fana. Kalau korang nak join sesi yoga bersama blogger-blogger hebat yang lain, apa kata klik je iklan Whisper yang ada kat blog fana ni. Iklan tu korang boleh cari kat bawah blog fana. Bawahhhhhh sekali. Oh ya, sesi yoga tu akan gandingkan YUYU ZULAIKHA dan VIVY YUSOF

Kalau korang teringin nak beryoga bersama blogger-blogger berjaya seperti mereka, klik aje iklan kat bawah dan korang akan dibawa terus ke page Whsiper. Try lah! Ini la peluang korang untuk join yoga. Lama jugak tak bersenam ni. Relakskan minda. :)

Terima la pantun dua kerat dari fana.

Terima kasih Nuffnang yang baik hati,
Lain kali boleh la bagi lagi. 
Hihihihi


xoxo,
nfcs

2 comments:

  1. tahniah. ada rezeki dari Nuffnang. Keep on writting. nice blog.

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...