TABUNG

02 May 2014

CPUV Whisper Mesh & Cotton dari Nuffnang !

Assalamualaikummm...


Alhamdulillah, fana sebelum ni tertunggu-tunggu bila lagi Nuffnang nak bagi CPUV. Dah la fana tak sempat nak buat video untuk blogbusters hari tu. Sedih tau sebab tak cukup masa. Rugi sangat. Tapi, Nuffnang dah ubati kesedihan dengan bagi CPUV yang ke berapa entah ni. Walaupun cuma satu tak sebanyak kak Asyikizas tapi fana bersyukur jugak. :)






SoWhisper Mesh & Cotton punya iklan dah berlegar-legar kat blog fana. Kalau korang nak join sesi yoga bersama blogger-blogger hebat yang lain, apa kata klik je iklan Whisper yang ada kat blog fana ni. Iklan tu korang boleh cari kat bawah blog fana. Bawahhhhhh sekali. Oh ya, sesi yoga tu akan gandingkan YUYU ZULAIKHA dan VIVY YUSOF

Kalau korang teringin nak beryoga bersama blogger-blogger berjaya seperti mereka, klik aje iklan kat bawah dan korang akan dibawa terus ke page Whsiper. Try lah! Ini la peluang korang untuk join yoga. Lama jugak tak bersenam ni. Relakskan minda. :)

Terima la pantun dua kerat dari fana.

Terima kasih Nuffnang yang baik hati,
Lain kali boleh la bagi lagi. 
Hihihihi


xoxo,
nfcs

3 comments:

  1. tahniah. ada rezeki dari Nuffnang. Keep on writting. nice blog.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...