TABUNG

19 November 2011

:: Pencarian Model Calosa Malaysia ::

Assalamualaikum.


Memandangkan hari ni hari Sabtu. Sabtu is a relax day!! Yeaayy! Aku memang agak busy dengan assignment, group project, test!! Oh! No men. tapi masih menyempat nak update blog kn? haish!


Aku bukan nak mengomel banyak pon, aku cuma nak ajak korang yang cun-cun kat luar sane tu untuk join contest ni. Aku ni memang dah lama simpan cita-cita nak jadi model tapi belu masanya kot. hihihi. So, aku nak bagi korang peluang dulu untuk join contest ni ok?


Caranya sangat mudah. Hadiah pon sangat lumayan u'olls!! Jom tengok ni ok?

SYARAT PENYERTAAN :






* Perempuan

* Berusia 18 - 35 thn

* Berperwatakan menarik & Berkeyakinan tinggi

* Pelanggan Calosa By Muslimah Couture Online Boutique

 
CARA PENYERTAAN

* Anda dikehendaki untuk bergambar dengan memperagakan busana daripada Calosa-Muslimah Couture .


* Bagi yang belum memiliki koleksi busana daripada Calosa-Muslimah Couture anda dikehendaki untuk

membeli koleksi busana drpd Calosa-Muslimah Couture secara online ataupun datang ke Calosa-Muslimah Couture .


* Uploadkan 3 keping gambar terbaik anda(close up ,half,full) memperagakan koleksi busana drpd

Calosa-Muslimah Couture di fanpage Calosa-Muslimah Couture beserta maklumat yg diperlukan :

- Ukuran Badan

- Tinggi

- Berat

- Pekerjaan

- Umur

-kod baju

-Referral : ??

-Emailkan resit/invoice pembelian ke helpdesk.muslimahcoture@gm​ail.com (inform nama id fb anda)



Gambar anda akan diupload di dalam album Pencarian Model Calosa-Muslimah Couture Malaysia pada tarikh yang telah ditetapkan.



TARIKH UNDIAN BERMULA & TAMAT
KUMPULAN 1 - 1 OCTOBER 2011 - 30 OCTOBER 2011
KUMPULAN 2 - 1 DISEMBER 2011 - 31 DISEMBER 2011
KUMPULAN 3 - 1 FEBRUARY 2012 - 2 MARCH 2011





Jika maklumat yang diberikan adalah palsu ,secara automatik anda akan tersingkir drpd menyertai program ini.



Anda digalakkan untuk hadir sendiri ke pejabat pemasaran Calosa-Muslimah Couture untuk bergambar bersama koleksi busana drpd Calosa-Muslimah Couture yang telah anda beli dimana sesi photoshoot ini adalah percuma khas buat pelanggan Calosa-Muslimah Couture yang ingin menyertai pencarian model Calosa-Muslimah Couture Malaysia.

JURI

* Manager from Calosa - Muslimah Couture Malaysia

* Manager from Calosa Indonesia

* Panel yg dilantik oleh Muslimah Couture Malaysia


KUMPULAN 3



* Tarikh Hantar Gambar 1 Disember 2011 - 31 January 2012
* Tarikh gambar di upload Dan mula undian 1 Febuari 2012
* Tarikh Tamat undian 2 Mac 2012









HADIAH-HADIAH





PEMENANG UTAMA(1st)
  • Percutian di Jakarta 3 hari 2 malam tajaan bersama Calosa Indonesia.
  • Voucher Calosa bernilai RM300
  • Jus Delima untuk kesihatan drpd Turkey tajaan deliously organic
TEMPAT KEDUA
  • Percutian di Jakarta 3 hari 2 malam tajaan bersama Calosa Indonesia.
  • Voucher Calosa bernilai RM200
  • Jus Delima untuk kesihatan drpd Turkey tajaan deliciously organic
TEMPAT KETIGA
  • Percutian di Jakarta 3 hari 2 malam tajaan bersama Calosa Indonesia.
  • Voucher Calosa bernilai RM100
  • Jus Delima untuk kesihatan drpd Turkey tajaan deliciously organic


LAIN-LAIN HADIAH 

TOP 3 REFERRAL( x 3 kumpulan)
  • voucher bernilai RM100
 

TOP 3 HIGHEST VOTE ( x 3 kumpulan)
  • 1 sesi Photoshoot percuma untuk memperagakan koleksi busana drpd Calosa-Muslimah Couture
  • voucher bernilai RM100



UNTUK MAKLUMAT LANJUT

35-1-1 jalan medan PB4,

pusat bandar seksyen 9,

43650 Bandar Baru Bangi
*berdekatan ARIANI bandar baru bangi

atau klik link di bawah :

atau 

(FB page)


Selamat mencuba ye kawan-kawan. ;))


p/s : entah bila aku dapat jadi model nih? 





3 comments:

  1. org comel cm awok boleh la join.. :)

    ReplyDelete
  2. @muslimah Couture :
    Sama-sama. Berminat tapi tak cukup waktu, :)

    @fiey zara :
    Huish! semua boleh join la awak. Tak de pon dalam syarat tu cakap yang comel je boleh join. hehehehe :)

    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...