TABUNG

10 November 2011

:: Comel-comel sungguh depa ni!! ::

Assalamualaikum..



 (Sila baca dalam loghat utara)


Hamboi, cek nak habaQ mai ni. La ni dok pemes sungguh budak 4 ekoQ tuh! Hat sorang tu dulu dok masuk rancangan dapat duit sejuta tu. Apa dia tak taw nama rancangan tu. Satu dalam sejuta (cek translate in BM ni) kot. Tapi dia tak menang pun. Tu yang pi cari KRU kot. Laih-laih (last2) buat kumpulan, nyanyi ramai-ramai. Haaa..tu diaa!


Ramai sungguh haih kawan-kawan cek dok tergila-gila kat depa ni. Depa dok kata la yang budak-budak 4 ekoQ ni handsome kemainnn. Bukan handsome apa, jambu ayaQ (air) kott. Hahaha


Agak-agak hampa taw dak sapa dia yang cek dok crita ni? Meh cek nak perkenai kat hampa naa.. Tunggu sat cek upload gambaQ depa ni.




















Haa..Tuu diaaaa. Betoi dak cek habaQ? Handsome kn? Hat yang nama dia konon-konon ONE tu nama dia masa masuk realiti tV tu RIZU. Hampa pon kenai aih..


La ni dok tgh pemes lagu depa BERDUA BERSATU tu. Cek pon pantang dengaQ lagu tu mula la melalak ikot nyanyi skali..Hamboi. ;))


Hampa nak lirik lagu ka? Ni cek ada mintak kat pakcik Google tak sat. Dia kata : " Hang orang yang ke 1000 dok copy lirik lagu ni. " Hamboi pakcik Google, untung laaa. Masyukkk.!


BERDUA BERSATU


Kenapa cinta kita

Selalu saja diduga
Bagai ada tak merestu
Kita berdua bersatu

Atau mungkin kau dan aku

Ditakdir untuk berpisah
Walaupun melawan arus
Kita berdua bersatu

Seringkaliku mendengar
Patah tumbuh hilang berganti
Tetapiku tidak mahu
Cinta selain darimu





Jika denganmu salah                                              
Kutak mahu yang benar

Jika denganmu rebah biarlah kutercalar
Walau dilanda badai
Kusanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu

Jika denganmu kabur

Kutak mahu yang jelas
Jika denganmu hanyut
Biarlah aku lemas
Walau dilanda ribut
Kusanggup kerna ku mahu
Kita berdua bersatu

Mai la pakat nyanyi no.. Cek harap depa ni teruih (terus) maju dalam industr seni ni. Cek tak mau tup tap tup tap diam pulak. Tak syok la kan. BiaQ la kekai (kekal) dalam dunia seni ni. 
Cek penat dah haih dok cakap lagu ni. Harap hampa suka entry ni. Terima kasih la no sudi baca. Terharu ni. Bye! ;))

4 comments:

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...