TABUNG

27 October 2013

Features in Femag !

Assalamualaikumm


Hasil petikan daripada Femag :


Wahhh, nak cerita ni tapi takut riak pulak. Ampun ya. Cuma nak bagitahu yang komen mengenai "Pentingnya Kesedaran Kanser Payudara" bagi isu yang ke-28.




Untuk pengetahuan korang, ini merupakan salah satu majalah kegemaran aku. Memang aku sangat suka baca info-info terkini dalam majalah ni. Senang je nak baca, korang cuma perlu layari website : www.wuhuuonline.com/femag untuk baca. Sebab Femag merupakan majalah online paling best bagi aku !


Macam-macam info antaranya hiburan, filem dan album terbaru, event-event yang best dan juga pasal kesihatan dan fesyen. Untuk isu ke-28 ni banyak difokuskan pasal Kanser Payudara yang korang sangat-sangat perlu dititikberatkan.


Pendapat aku :



Maaf, gambar tak berapa nak keliar ! Okay, so untuk kaum wanita sekalian, silalah la awasi pemakanan anda sebab apa yang aku dengar daripada lecturer aku, kerap makan steak pun boleh dapat kanser payudara. Ini dah pun dibuat kajian. Nasib aku tak berapa minat makan steak.


Kalau yang masih belum follow aktiviti Femag, jom la ramai-ramai follow Femag di :



So, next entry gonna be...? Sshhhh.... 


nfcs

2 comments:

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...