TABUNG

27 October 2013

Features in Femag !

Assalamualaikumm


Hasil petikan daripada Femag :


Wahhh, nak cerita ni tapi takut riak pulak. Ampun ya. Cuma nak bagitahu yang komen mengenai "Pentingnya Kesedaran Kanser Payudara" bagi isu yang ke-28.




Untuk pengetahuan korang, ini merupakan salah satu majalah kegemaran aku. Memang aku sangat suka baca info-info terkini dalam majalah ni. Senang je nak baca, korang cuma perlu layari website : www.wuhuuonline.com/femag untuk baca. Sebab Femag merupakan majalah online paling best bagi aku !


Macam-macam info antaranya hiburan, filem dan album terbaru, event-event yang best dan juga pasal kesihatan dan fesyen. Untuk isu ke-28 ni banyak difokuskan pasal Kanser Payudara yang korang sangat-sangat perlu dititikberatkan.


Pendapat aku :



Maaf, gambar tak berapa nak keliar ! Okay, so untuk kaum wanita sekalian, silalah la awasi pemakanan anda sebab apa yang aku dengar daripada lecturer aku, kerap makan steak pun boleh dapat kanser payudara. Ini dah pun dibuat kajian. Nasib aku tak berapa minat makan steak.


Kalau yang masih belum follow aktiviti Femag, jom la ramai-ramai follow Femag di :



So, next entry gonna be...? Sshhhh.... 


nfcs

3 comments:

  1. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...