TABUNG

01 October 2013

Colors Fusion Perky Brown by Freshkon

Assalamualaikumm..


Entri kali ni fana nak buat review pasal kanta lekap yang fana pakai untuk bulan ni. Sebelum ni fana tak pernah pon buat review pasal kanta lekap, tapi lepas one of my friend tanya hari tu baru fana terfikir untuk buat. Hahaha. 


Lagipon fana bukan pakai tiap-tiap hari pon. Lagi-lagi bila pegi kelas. Malas gila. Last-last pakai cermin mata. Makcik pon makcik la. Bukan apa, bila penyakit malas menyelubungi diri, macam-macam la alasan dia kan?


Untuk pengetahuan korang, fana selalu pakai jenama FRESHKON sahaja. Sebab fana serasi dengan jenama tu. Tambahan pula, jenama Freshkon mempunyai design yang sangat cantik dan tak terlalu over. Kang bila fana pakai dah nampak macam mata harimau pulak kan?





Kanta lekap pilihan fana untuk bulan Oktober ialah Colors Fusion Perky Brown. Sebelum ni fana lebih prefer pakai Shimering Grey tapi disebabkan tak ada stok untuk bilangan power yang sesuai untuk mata fana ni dan fana nak guna sangat sangat dah masa tu. -.-


Ingatkan tak cantik, tapi sebenarnya puas hati sangat dengan warna ni.








*Gambar diambil menggunakan ipad that's why pecah. -,-*


Jadi, untuk korang yang sedang pening fikir nak pakai kanta lekap warna apa untuk raya haji nanti boleh la try Colors Fusion Perky Brown daripada Freshkon ni. :)


nfcs

7 comments:

  1. okay fine,kita nak try gak la nanti..hihi

    ReplyDelete
  2. yup!! memang lawa contact lens ni fana pakai hari tu..tambahan dengan bulu mata pelsu pulak time tu..fewit!! sukaaa :D

    ReplyDelete
  3. @Syafiqah Hashim
    Hahaha. Itu tak rancang nak pakai pon sebenarnye. Hihihi

    ReplyDelete
  4. lagu apa as background music blog ni ek?

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...