TABUNG

24 August 2014

Harum Malam - Vee Spray "Sekali Semburan, Sudah Memadai"

Assalamualaikumm..



"Sekali semburan, sudah memadai". Itu la tagline Vee Spray rangkaian produk hangat daripada Harum Malam. Sebut je Harum Malam, fana yakin terlalu ramai yang dah mengenali produk best ni. Bukan apa, hasilnya terbukti bila fana tengok carian Harum Malam di blog fana sendiri. 

Legacy Secret memperkenalkan produk ni kepada umum bagi membantu mereka yang mempunyai masalah dalaman dan juga masalah keintiman. Ehem, sebut aje Harum Malam masing-masing dah terbayang pasal keintiman ye? Amboi.

Jadi, kali ni Harum Malam memperkenalkan produk semburan khas buat wanita ye. Ramai yang tidak tahu bahawa bahagian intim wanita juga mempunyai produk khas. Tujuannya ialah untuk menjaga kebersihan di bahagian intim wanita.

Apa bahan yang digunakan didalam Vee Spray ni?
  • Vee Spray mengandungi 86% air suling yang digunakan sebagai medium pelarut bagi ekstrak herba dan glycerina.
  • Glycerine bertindak sebagai antiseptik untuk melindungi bahagian intim wanita.
  • Ekstrak manjakani membantu mengatasi keradangan di bahagian faraj dan membantu menganjalkan otot-otot kawasan faraj.
  • Ekstrak sireh berfungsi sebagai antifungi dan banyak digunakan sebagai herba tradisional di kebanyakan negara seperti China, India, Taiwan dan lain-lain.
  • Aloe Vera berfungsi melawan jangkitan, masalah kulit dan merawat luka.



Apa khasiat Vee Spray?
  • Membantu melindungi keintiman wanita daripada bau yang kurang menyenangkandan membantu mengimbangi PH yang seimbang di bahagian tersebut.
  • Membantu merapatkan dan mengembalikan keanjalan otot faraj.
  • Mengurangkan keputihan dan kegatalan.
  • Sesuai untuk wanita selepas bersalin.
  • Untuk kesan yang lebih mujarab, amalkan pemakanan Harum Malam



Cara menggunakan Vee Spray
  • Goncang terlebih dahulu.
  • Semburkan ke seluruh permukaan faraj, terutama di lubang faraj. Diguna 2 kali sehari, pagi dan malam.
  • 30 ml (sebotol) cukup untuk 70 kali pemakaian.



Fana pun dah cuba Vee Spray ni. Memang best. Wangi je. Korang pun kena cuba okay! Nak tahu nak beli kat mana? Haaa, korang boleh pegi facebook https://www.facebook.com/LegacySecretTrading untuk dapatkan dealer-dealer yang menjual produk Harum Malam yang bukan tiruan. No. No. No. Jangan terpedaya dengan penjual yang jual produk tiruan okay. Meh fana nak share tips sikit macam mana nak kenal pasti produk Harum Malam yang asli dan yang tiruan.




Cara mengenal pasti label asli Legacy Secret



1. Pengesahan Melalui Visual
Lihat perkataan “LS”dari sudut serong 15 darjah




2. Pengesahan Melalui Sentuhan
Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari




3. Pengesahan Melalui QR Wechat
Imbas kod produk dan info akan diberikan




PERINGATAN !!!

• 1 QR kod hanya boleh di imbas 5 kali sahaja .
• Sekiranya melebihi had, anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk.
• Pastikan beli barangan original kerana takut akan kesan sampingan.

Wechat ID : harummalam


Video Rujukan




Maklumat lanjut :


xoxo,
fana

No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...