TABUNG

21 April 2014

AUSSINO STOCK CLEARANCE SALE @ SYOPZ MALL

Assalamualaikummm




Ya ampunnnnnn, mak siah mesti suka ni. Sebab apa? Sebab mak siah memang suka beli cadar bebanyak letak kat umah sebab kot-kot la bila sedagha magha ramai pulak datang umah kan? Bukan nak cakap mak siah je la, ada lagi makcik-makcik kat luar sana yang suka kumpul cadar ni. Kalau mampu, mungkin akan beli cadar mahal-mahal kan? Biasa la, nak kualiti mesti la beli yang mahal.


Makanya, hari ni fana nak umumkan ke makcik-makcik kat luar sana tu bahawa AUSSINO MALAYSIA akan mengadakan SALE pada 25 - 27 April 2014 ! Wahhhhh, kelasss kau jah. Masa ni la nak merasa beli cadar sekali dengan diskaun. Hellooooooo ! Diskaun bukannya sepulohsen duapulohsen tauuuu! Diskaun sebanyak 80% !!!!


Rasa macam tak sabar pulak nak pegi beli cadar baru. Ni yang nak mengajak mak siah pegi shopping cadar kat sana nanti ni. Haaa, korang tunggu apa? Jom la kita shopping sama-sama! Bukan selalu tau dapat harga diskaun banyak macam ni.


Alang-alang fana nak ke sana nanti untuk rembat baju bebanyak kat Malaysia Clothes Buffet, boleh la menyopping cadar sekali untuk mak siah.Nak beli untuk diri sendiri belum ada rumah lagi. So, mak siah la dapat cadar nanti. Mula dah berangan nak cadar corak macam mana ni. Hehehe


Tempat dia kat mana?
Okay u'olls, kalau korang nak datang shopping, korang boleh datang ke Syopz Mall yang terletak di Taylor's University Lakeside Campus. Search aja kat Waze korang tu, terus aje dia bawak korang ke situ. Tak payah sesat-sesat bagai.


Bila Aussino punya Sale ni?
Sale ni akan berlangsung selama tiga hari iaitu 25 April hingga 27 April 2014. Korang boleh datang la dari hari Jumaat hingga Ahad. Sale akan bermula jam 10 pagi hingga 6 petang.


Siapa yang boleh datang?
Mak jemah sekaliannn oi, semua dialu-alukan untuk datang untuk shopping. Tak kira la belum kawen ke, dah kawen ke, dah ada anak lima ke, kalau pasangan yang baru nak kawen tu lagi bagus. Rezeki korang la tu. :)


Tetiba rasa tak sabar nak pegi AUSSINO Stock Clearance Sale ni sebab nak beli cadar belang-belang warna-warni tuuuu. Mesti meghiah bilik hakakkk!



Untuk maklumat lanjut layari :


Jumpa kat sana nanti ! :)


xoxo,
nfcs

1 comment:

  1. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...