TABUNG

15 April 2014

REMBAU MOST WANTED CARNIVAL

Assalamualaikumm..



[Calling for Sponsors and Vendors]



Tarikh : 6 - 8 Jun 2014
Tempat : Dataran Rembau, Negeri Sembilan


Satu karnival besar-besaran bakal diadakan di Rembau, Negeri Sembilan pada bulan Jun nanti. Ini merupakan peluang terbaik bagi peniaga-peniaga mahupun syarikat-syarikat yang ingin turut serta sebagai sponsor mahupun vendor untuk event tersebut.


Banyak acara dan booth-booth yang akan dijalankan pada hari tersebut. Meriah la Rembau tak lama lagi. Karnival ni dianjurkan oleh IMG Event Management dan dijayakan oleh Majlis daerah Rembau. Antara acara yang bakal diadakan di Rembau Most Wanted Carnival ialah seperti berikut :


Selain daripada aktiviti-aktiviti yang disenaraikan di atas, Rembau Most Wanted Carnival turut mengadakan acara dan penampilan istimewa maskot kegemaran kanak-kanak nombor 1 di Malaysia iaitu Upin dan Ipin ! Mesti meriah kan nanti? So, karnival ni sesuai untuk semua peringkat umur.

Bagi peniaga-peniaga terutamanya peniaga online yang ingin membuka booth di Rembau Most Wanted Carnival, ini merupakan layout bagi susunan booth yang akan dilakukan sepanjang karnival berlangsung. 


Siapa yang patut turut serta karnival yang bakal menggegarkan Rembau ni? Dah tentu la mereka yang menjalankan perniagaan secara kecil-kecilan mahupun besar-besaran. Memang ini la peluang yang patut di'grab' sepantas yang mungkin. Ala-ala Jom Heboh gitewwww!



Harga booth :

20 x 20 = RM 2,000 + LAMPU + KIPAS (3hari) HOTSPOT!
20 x 20 = RM 1,800 + LAMPU + KIPAS (3 hari)
20 x 10 = RM 1,200 + LAMPU + KIPAS (3 hari) HOTSPOT!
20 x 10 = RM 1,000 + LAMPU + KIPAS (3 hari)
10 x 10 = RM 800 + LAMPU + KIPAS (3 hari) HOTSPOT!
10 x 10 = RM 600 + LAMPU + KIPAS (3 hari)
*untuk permintaan platform sila hubungi nombor dibawah.


Macam mana? Ada yang berminat? Pendaftaran booth dibuka bermula HARI INI (15 April 2014). Macam mana nak contact?   


Boleh layari facebook Rembau Most Wanted Carnival.



Atau boleh terus hubungi : 

IMG Event Management
 Amirul Faizal Hj. Zakaria, CEO/Sales Director (017-6907796)
Shamsul Akmal bin Mohammad, Managing/Marketing Director (019-3402923)
Ahmed Musthafa Latiff, Creative/Event Director (012-2292729)'


1 comment:

  1. Assalamualaikum dan salam sejahtera

    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( +6282321594488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB


    ReplyDelete

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...