TABUNG

02 January 2012

:: Kenapa Aku Perlu Stay Lagi Kat Perak Ni ? ::

Assalamualaikum..


ALHAMDULILLAH. Aku dah selamat sampai kat SERI ISKANDAR kecintaan aku ni ! *Eeeuuuwwww. Sumpah geli. Pernah ke aku suka stay kat S.I ni ? Aku kat sini sebab terpaksa . HAHA. Statement yang sangat kurang asam jawa kan ? Ada orang terasa ke ???


Ok. Disebabkan aku sangat benci kat Perak ni so, aku sangat happy. Eh ! Bukan sangat happy tap happy sikit je la. Sebab aku cuma perlu duduk sini lagi duaminggu ++ sahaja ! Yeayyyy ! Happy kan ?


Sebab aku perlu duduk sini selama duaminggu ???


Sebabnya aku WAJIB duduki FINAL EXAM kat UiTM ni. Kenapa WAJIB? Ok. Tu memang soalan bodoh! Dah nama student memang la wajib kan? Ada pulak pensyarah yang nak bagi kau tak amik exam kan?







Jadual FINAL aku :

4 Januari : Subjek THE OFFICE (9.00am - 12.00pm) 
8 Januari : Subjek ECONOMICS (9.00am - 12.00pm)
11 Januari : Subjek OFFICE AUTOMATION (2.15pm - 5.15pm)
17 Januari : Subjek HUMAN COOMUNICATION (9.00am - 12.00pm)
20 Januari : Subjek BUSINESS (8.30am - 11.30am) 


So, selama 20 hari ni aku perlu ada kat SERI ISKANDAR yang tercinta ni untuk menempuh FINAL EXAM untuk semester 1 ni. Agak-agak sama tak macam masa amik STPM dulu ? HAHA


Tolong la masa berlalu dengan cepat sebab aku tak sabar nak balik umah balik. :)  


p/s = WISH ME LUCK GUYS ! 


No comments:

Post a Comment

Dunia ini terlalu indah. Hargailah selagi masih bernafas. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...